Aradszky László gyász énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva őszintén mesélt a temetésről, és az érzelmeiről. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, október 8-án életét vesztette Aradszky László. A 83 évesen elhunyt énekes a halála napját is vidáman töltötte, napközben még dolgozott. Este pedig aludni tért, ám az álomból többé nem ébredt fel.

A híres művészt október 28-án, a Szent István Bazilikában engedték utolsó útjára, ahol Soltész Rezső és Koós János is búcsúbeszédet mondott. Most pedig László özvegye, Éva mesélt a temetés részleteiről:

Rengetegen érkeztek Aradszky László temetésére Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Nem volt könnyű, minden erőmet össze kellett szednem, hogy tartsam magam. Egyszerűen muszáj volt. Rengeteg ember eljött, olyanok is, akiket egyáltalán nem ismertem. (...) Volt egy férfi, aki Laci régi barátja volt. Egy fényképet adott át, amin együtt szerepelnek 19 évesen. Alig bírtam visszatartani a sírást, miközben megszorították a kezem, annyira jólesett, hogy ennyien szerették a férjem" - mesélte az élményeit az özvegy asszony.

"Gyönyörű szertartás volt, pont olyan, amilyet Laci megérdemelt. A temetés után sem lett könnyebb a lelkünk, de talán megnyugodtunk, hogy méltóképpen elköszöntünk tőle" - folytatta, illetve azt is elmondta, hogy kis idő múlva, ha csendesül benne a fájdalom, mindenképpen szeretné megőrizni és fenntartani László életművének emlékét. - írta meg a Blikk.

Karda Bea Aradszky László temetésén adott interjút

A hírek szerint az egyik szervező nyomatékosan megkérte a médiumokat, hogy az interjúkat a temetési szertartás után legyenek kedvesek felvenni. Ám Karda Bea erre csak annyit mondott: ne aggódjanak, gyors lesz és csendben fog beszélni....

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.