Elképesztő összeget zsebelhet be a NAV Győzikétől

Forrás: Instagram/gaspargyozo -
adóhatóság Gáspár Győző NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő év januárjáig nyomoz a rendőrség Gáspár Győző csalási ügyében, a showman ráadául ismét szerepel a NAV adóslistáján. Már csaknem 100 millió a tartozása - írja a Bors.

A NAV harmadik negyedéves adóslistája szerint Győzi 24,3 millióval tartozik, ehhez pedig még 34,1 millió forint bírság és kamattartozás társul. És ha ez még nem lenne elég: Győzőt és több társát költségvetési csalással gyanúsítják, áprilisban ki is hallgatták ez miatt. A gyanú szerint tíz autót többször is eladtak, ezzel negyven millió adóhiányt okozva az álllamnak.

Gáspár Győző nagyon sokkal tartozik a NAV-nak Forrás: Instagram/gaspargyozo

A lap megkeresésére Gáspár Győző szűkszavúan az ügyvédjéhez irányított. "Január 18-ig meghosszabbították a nyomozást, a védelemnek pedig több indítványa is bent van a nyomozóhatóságnál, de ezekre nem kaptunk választ, így panasszal éltünk az illetékes ügyészségnél. Vádemelés nem történt, és a meggyanúsított gazdasági társaságokhoz Gáspár úrnak semmilyen köze sincs, de az ezt bizonyítani kívánó indítványunkra sem kaptunk választ" - mondta Dr. Juhász Roland, Gáspár Győző ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.