Kiderült: fontos dologra készíti fel Katalin hercegnőt új asszisztense, Catherine Quinn

2017.11.07. 13:40

Katalin hercegnő előző személyi asszisztense, a 33 éves Rebecca Deacon idén márciusban távozott a posztjáról. A nő Katalin barátnője is volt, hat éven keresztül elválaszthatatlanok voltak. Az új személyi titkár azonban teljesen más, mint fiatal elődje volt.

Rebecca távozásának okát a mai napig homály fedi, a királyi család sem indokolta meg a személyi változásokat. Augusztusban azonban megtalálták a megfelelő utódot, aki kicsit sem hasonlít Deaconhoz. Catherine Quinn 58 éves, van egy felnőtt fia, és elsőre úgy tűnhet, hogy túlképzett is a pozícióhoz. Azonban nagyon jó oka van, amiért a fiatal titkárnőt egy idősebb, tapasztalt személyre cserélték.

Katalin hercegnő asszisztense mindig a háttérből figyel: lila blézerben Catherine QuinnForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Quinn előélete nagyon figyelemreméltó: a legjobb egyetemekre járt, több jótékonysági szervezetnél volt vezető, és az egyik legelismertebb angol ügyvédi kamara üzletvezetésével is megbízták. Csak egy ilyen tapasztalatokkal rendelkező személy tudja felkészíteni Katalint az előtte álló hatalmas feladatra. Küszöbön ugyanis Károly trónra lépése, aminek következtében Vilmos trónörökössé lép elő, ezzel pedig Katalin szerepe is jelentősebb lesz. A következő állomás a házaspár számára pedig a trónra lépés lesz.
Kapcsolódó cikkek
Megmutatta meztelen fotóját Sia: ezt lopták el tőle

Saját házának kertjében meztelenkedett Sia, amikor a paparazzik lefotózták. A képeket most megpróbálták eladni az énekesnő rajongóinak, Sia azonban túljárt az eszükön.

Ázsia Expressz: összeroppant Cseke Katinka lánya

Cseke Katinkát és lányát is megviselte a TV2 szuperprodukciójának forgatása. Az édesanyát az Ázsia Expresszben megélt dolgok viselték meg: nem volt könnyű idegen országban, egy idegen ember oldalán, pénz nélkül boldogulni. A színésznő lányát, Pannát pedig az anyukája hiánya készített ki.

Vilmos hercegKatalin hercegnőCatherine Quinnszemélyi asszisztens