Gina Lollobrigida nemi erőszak metoo szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gina Lollobrigida olasz filmdíva két alkalommal is szexuális erőszak áldozatává vált - mondta el egy olasz tévéinterjúban.

A RAI1 csatorna szerda esti Porta a porta című politikai-közéleti show-jában a 90 éves színésznő nem nevezte meg zaklatóit és a történteket sem részletezte. "Az elsőnél 19 éves voltam, ártatlan, semmit sem tudtam a szerelemről, ezért nagyon fájt" - emlékezett vissza.

Gina Lollobrigidát kétszer erőszakolták meg Forrás: MTI

A második alkalommal már férjes asszony volt. "Jobb, ha nem beszélek róla. Nem volt bátorságom, hogy feljelentsem a tetteseket" - mondta. Hozzátette: "ha több történik a zaklatásnál, azt nem tudod kitörölni, benned marad, befolyásolja a személyiséget".

A színésznő története egyike a legutóbbiaknak, amelyek a Harvey Weinstein hollywoodi filmmogul ellen felhozott súlyos szexuális visszaélésekkel kapcsolatos gyanúsítások nyomán kerültek nyilvánosságra és a szórakoztatóipar, a politikai, a gazdasági élet, valamint a sajtó szereplőit is elérték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.