Charlie Sheent azzal vádolják, hogy évekkel ezelőtt lefeküdt az akkor 13 éves Corey Haimmel: a színész cáfol

Forrás: AFP/Jason Merritt -
kiskorú Charlie Sheen megrontás metoo Corey Haim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheent a néhai Corey Haim megrontásával vádolják: állítólag a színész életében többeknek is elmondta, hogy a Két pasi meg egy kicsi sztárja 13 évesen szexuális kapcsolatot létesített vele.

Charlie Sheent is szexuális erőszakkal vádolják, azt állítják, hogy a színész egy kiskorú fiúval létesített szexuális kapcsolatot. Az állítólagos áldozat nem más, mint Corey Haim, aki gyereksztárként kezdte a pályafutását, de felnőttként öngyilkos lett. Barátja és színésztársa, Corey Feldman szerint Haim azért adagolta túl magát, mert nem tudta feldolgozni, hogy szexuális bántalmazás érte.

Corey Haim öngyilkos lett Forrás: Getty Images

Ezt a történetet már többször is hallottuk, de az erőszakkal vádolt nevét eddig nem mondták ki. Most Charlie Sheent gyanúsítják. Egy másik színész, Dominick Brascia nevezte meg Sheent azt állítva, hogy Haim annak idején beszámolt neki a történtekről.

Charlie Sheen rögtön reagált a vádakra Forrás: AFP/Jason Merritt

elmondta nekem, hogy lefeküdt Charlie Sheennel, amikor forgatták a Lucas című filmet.

The Sun

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.