Celeb vagyok, ments ki innen! Staller Ilona erotika Cicciolina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, hogy a Staller Ilona Anna néven anyakönyvezett színésznőként és pornószínésznőként ismert Cicciolina ma töltötte be a 66. születésnapját. 

A botrányhősnő erotikus munkássága mellett az Olasz Köztársaság parlamenti képviselője is volt, zenei műsorokban vett részt, de azt is tudni lehet róla, hogy környezet- és állatvédő aktivista. A magyarul Husikának is becézett híresség most Afrikában bizonyít, ugyanis ő a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor egyik szereplője. Ezzel a fotógalériával kívánunk neki boldog szülinapot.

/1711/Boldo20171126131833

Liptai Claudia és vendégei a pukizásról beszéltek egy kérdés kapcsán az Appra magyar!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-liptai-claudia-a-pukizasrol-beszelt-egy-kerdes-kapcsan-az-appra-magyar-ban.htmlAz Appra magyar! egyik szombati kérdése az volt, hogy a nézők szerint mikor pukizhat valaki először a párja előtt. Ennek kapcsán Claudia és a vendégek is színt vallottak. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna Afrikából köszönt be az X-Faktorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-kiss-ramona-afrikabol-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinerol-koszont-be-az-x-faktorba.htmlPuskás Peti elárulta az X-Faktor élő adásában, hogy megígérte Raminak, mindenképp beszámol majd neki arról, hogy minden rendben megy-e a fináléban. Ramóna pedig elmondta, mi a helyzet Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén. TV + Sztárok--Ricco és Claudia az X-Faktor-beli győzelmükről beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ricco-es-claudia-az-x-faktor-beli-gyozelmukrol-beszeltek-interju.htmlGáspár Laci mentoráltjai történelmet írtak, hiszen korábban még sosem nyert magyar X-Faktort csapat, de most Ricco és Claudia sikerével zárult a show. Az énekes páros elmondta, mire költik a megnyert pénzt, valamint abba is beavatták a Life.hu nézőit, mit gondoltak a finálé napjáról, milyen esélyeket láttak maguknak a nap során.TV + SztárokOrigoNyomra bukkantak VV Fanni eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-nyomra-bukkant-a-rendorseg-vv-fanni-eltunesevel-kapcsolatban.htmlVV Fanni eltűnésével kapcsolatban már a rendőrség is vizsgálódik és úgy fest, már nyomra is bukkantak. Állítólag a térfigyelő kamera felvételen jól látszik, hogy a lány egy másik emberrel együtt távozik.TV + Sztárok--Interjú Gáspár Lacival: történelmet írt azzal, hogy csapat nyerte az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20171126-interju-gaspar-lacival-tortenelmet-irt-azzal-hogy-csapat-nyerte-az-x-faktort.htmlGáspár Laci a csapatok kategóriájával esélytelennek volt kikiáltva, hiszen formáció még sosem nyert magyar X-Faktort. Az énekes tehát történelmet írt azzal, hogy Ricco és Claudia nyerte meg a tehetségkutató 2017-es szériáját. A győztes mentor az X-Faktor fináléja után a Life.hu-nak elmondta, honnan tudta, hogy a páros nyeri a versenyt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKitörölte az életéből unokáját és volt menyét, Pártos Csillát Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-kitorolte-az-eletebol-unokajat-es-volt-menyet-partos-csillat-pecsi-ildiko.htmlPécsi Ildikó újabban csupán alperesnek titulálja magát, betegen, nehezen járva, negyven kilót lefogyva, smink nélkül jeleni meg a tárgyaláson. Bár nem akarja, hogy sajnálják, és panaszkodni sem szeret, de azt elismeri, hogy férjével testileg-lelkileg tönkrementek az évek óta tartó pereskedésben - írja a Best. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.