Anyagi helyzetéről nyilatkozott Hajdú Péter

Forrás: Facebook -
akció anyagi helyzet Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nem sűrűn nyilatkozik az anyagi helyzetéről, nemrég azonban kivételt tett. A Black Friday kapcsán elárulta, hogy neki nem kell figyelnie az akciókat.

A Black Friday idején - főleg Amerikában - sokan szinte megőrülnek: egymást taposva próbálnak hozzájutni a leértékelt árucikkekhez, éppen ezért az emberek egy része inkább úgy dönt, hogy kimarad ebből a felfordulásból. Másoknak pedig egyáltalán nincs szükségük arra, hogy figyeljék az akciókat, ezért nem mozgatja meg őket a hatalmas leértékeléseket ígérő fekete péntek. Hajdú Péter például nem szokott ilyenkor vásárolni.

Hajdú Péternek szerencsére nem kell az akciókat figyelnie Forrás: Facebook

hála Istennek, olyan anyagi helyzetben vagyok, hogy ha meg akarok venni magamnak egy nadrágot, egy cipőt vagy egy telefont, akkor nem várom meg a Black Fridayt,

Ripost

Hajdú Péter félmeztelen fotót posztolt: fotó

Hajdú Péter a szingli apukák életét éli, amibe belefér a testedzés is. Úgy tűnik a népszerű tévés meg van elégedve magával, ugyanis a hétvégén megmutatta felsőtestét ruha nélkül. Nézd meg, hogy fest félmeztelenül Hajdú Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.