Renée Zellweger a szereposztó díványnak köszönhető Oscar-díját?

Reneé Zellweger Oscar-díj Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinsein zaklatási botrányától hangos a világsajtó. Számos színésznő és producer tett már vallomást azzal kapcsolatban, hogy a neves filmes mogul zaklatta őt szexuálisan. Ezúttal Renée Zellweger keveredett botrányba, ám most ő jöhet ki rosszul ebből a történetből.

Egy bírósági tárgyaláson merült fel Zellweger neve, ugyanis több nő állította, hogy szexuális szolgáltatásért cserébe a producer szamkai előrejutást ajánlott fel többek között a Bridget Jones filmek sztárjának is.

Renée Zellweger, Bridget Jones Forrás: UIP-Duna Film

A színésznő tagadja, hogy ez így történt volna:

„Harvey egy sz*r ember, ha azt állítja, hogy igen".

Ám sok a furcsa véletlen a történetben, ugyanis azok a nők, akiket zaklatott, sorra megszakították vele a kapcsolatot, Renée-t kivéve, aki viszont folyamatosan kapta tőle a szerepeket. Ha kiderül, hogy Zellweger szexuális szolgáltatásért cserébe jutott előrébb, még az Oscar-díját is így kaphatta - írta meg a People.com.

VV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosarol-egy-ismert-enekesno-is-nyilatkozott.htmlVV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...TV + SztárokOrigoSerena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20171209-serena-rigacci-es-gulyas-roland-szerelmesek-egymasba.htmlSerena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoTóth Vera fekete estélyiben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-toth-vera-fekete-estelyiben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTóth Vera már lázasan készül a karácsonyi koncetrjére, melyhez egy gyönyörű fekete ruhát választott. Trend--Molnár Anikó is zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171208-molnar-aniko-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjab botrány alakult ki Havas Henrik körül: Baukó Éva után Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést. TV + SztárokOrigoElhunyt Albert Gábor, magyar íróhttp://www.life.hu/kult/20171208-elhunyt-albert-gabor-iro.htmlÉletének 88. évében elhunyt a Kossuth-díjas magyar író, Albert Gábor. Kult--Szabó Győző megmutatta kisfiát, Misit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171208-szabo-gyozo-megmutatta-kisfiat-misit-foto.htmlSzabó Győző második gyerekét eddig még sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, ám ezúttal kivételt tettek és közösen adtak interjút. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.