Csobot Adél Istenes Nátán meztelen Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reagált Istenes Bence azokra a negatív kommentekre, amelyeket azután kapott követőitől, hogy közzétett családjáról egy pucér, pancsolós fotót.

Néhány napja tette közzé Istenes Bence a közösségi oldalán azt a képet, amelyen párjával, Csobot Adéllal és a kisfiukkal, Nátánnal együtt egy kádban pancsolnak. Bár a fotón éppen csak a vállaik látszanak, néhány kommentelő kiakadt, szerintük ugyanis nem jó ötlet, hogy az egész család együtt fürdik és erről pláne nem kellene posztolgatnia. A műsorvezető most reagált a kritikákra.

Nem is értettem azt a két embert, akit ez zavart, sőt igazából magát a problémájukat sem értettem, de sajnos vannak nagyon korlátolt emberek is a világban. Szerencsére a követőim 98 százaléka fel is világosította az értetlenkedőket. Az, hogy valaki a gyerekével együtt fürdik, miért lenne abnormális? Vannak olyanok, akik kiskorukban egyszer sem fürödtek együtt a szüleikkel? A gyerekem nem láthat meztelenül? Nátán már most tudja, mi az a kuki meg a nuni, és nyilván 18 éves korában már nem fogunk közösen fürdeni. De a pszichológus még kifejezetten tanácsolja is, hogy például apa és fia között legyenek közös programok (mint például a közös fürdés), mert ez a gyerek lelkének is kifejezetten jót tesz. Az Instagram-fotón pedig mindössze a vállunk hegye látszik, szóval az aktfotó kifejezés is teljes fogalomzavar" – nyilatkozta Istenes Bence a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.