Drogozáson kapták az Oltári csajok Biancáját

Forrás: RTL 2 -
drog Danics Dóra Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bajban van Danics Dóra, vagyis szerencsére nem ő, csak az Oltári csajok-beli karaktere Bianca. 

A kényeztető kezelés után Bianca úgy érezte, kellene még valami, amivel feldobhatná a napját. Ehhez pedig megtalálta a megfelelő eszközt és helyszínt - legalábbis azt hitte, de lebukott, Kiderült, a lány kokaint szívott fel, ami nagy veszélybe is sodorhatja.

75 éves férfit szeret a Korhatáros szerelemben Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20180126-75-eves-ferfit-szeret-a-korhataros-szerelemben-cserpes-laura-tv2.htmlLili (Cserpes Laura) kétségbeesetten hívta fel Esztert (Kovács Patrícia), mert kiderült, hogy újdonsült vőlegényének családja megpróbálja szétszakítani őket. Mikor kiderült, miért akadtak ki Lajos gyerekei, Eszternek elakadt a szava. TV + Sztárok--Rettenetesen sovány Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-rettenetesen-sovany-cinthya-dictator-kommentek.htmlBár Cinthya Dictator soha nem a husisabb lányok táborát erősítette, most minden eddiginél vékonyabb, legalábbis optikailag mindenképpen. Legutóbbi fotójával a követőinél is kiverte a biztosítékot, persze, most is akadt, aki úgy látja, gyönyörű a lány. TV + Sztárok--Nekik kellett távozniuk Hosszú Katinka és Shane Tusup cégébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180120-nekik-kellett-tavozniuk-hosszu-katinka-es-shane-tusup-cegebol-iron-corporation.htmlAhogy megírtuk, a házaspár a minap az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot is megszüntette, amely sokak kedvence volt, de különösen Shane-nek volt a szíve csücske. Katinka és Shane ezt követően közleményt adott ki. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia párja, Pataki Ádám kedveli Gesztesit Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180120-liptai-claudia-parja-pataki-adam-kedveli-gesztesit-karolyt.htmlLiptai Claudia ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de most a Blikknek megtette. Elmondta - többek között - , milyen viszonya van Pataki Ádám exével, és arról is szó esett, szerelme és Panka apukája, Gesztesi Károly egyáltalán nincsenek rosszban. TV + Sztárok--Munkáról és magánéletről nyilatkozott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180120-munkarol-es-maganeletrol-nyilatkozott-liptai-claudia-musorvezeto.htmlMagánéletről, munkáról, sikerekről és családról adott interjút a BlikknekLiptai Claudia. TV + SztárokOrigoFrissítette a rendőrség Novozánszki Fanni körözési fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-frissitette-a-rendorseg-novozanszki-vv-fanni-korozesi-fotojat.htmlÚj fotóval keresi a rendőrség Novozánszki Fannit, illetve a holttestét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.