Janza Kata szomorú lenne, ha nem játszhatná többé Sissit

Sissi szerep Janza Kata Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata nagyon szeretné, ha a színház újra leporolná az Elisabeth című darabot és ő játszhatná ismét a főszerepet, ennek azonban több akadálya is lehet.

Az Elisabeth musical hozta meg Janza Kata számára az országos hírnevet, így nem csoda, ha fontos szerepet játszik életében ez a darab. Bár ma már nem játsszák a színházban, ha egyszer újra elővennék, már nem biztos, hogy ő kapná a főszerepet.

Az életem első nagy szerepe az Elisabeth, ami 20 éven keresztül végigkísérte a pályámat, nekem az hozta meg a sikert. Már felmerült bennem többször, hogy mi lesz, ha nem játszhatom többé Sissit. Ha felújítaná a színház a darabot és nem én kapnám a szerepet 46 évesen azt megérteném, de nagyon szomorú lennék." – nyilatkozta a Ripostnak a színésznő, aki jelenlega 22 évvel fiatalabb kollégájával, Pesák Ádámmal jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.