Kim Kardashian visszavágott Lindsay Lohannak: a te akcentusod a zavaró

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill -
vita Lindsay Lohan frizura Kim Kardashian komment akcentus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitába keveredett egymással Kim Kardashian és Lindsay Lohan. A két celeb hozzászólásait ország-világ olvashatja a közösségi oldalon.

Alig egy napja töltött fel egy képet az Instagramjára új frizurájáról Kim Kardashian, máris beszédtéma lett belőle. A híres blogger, Perez Hilton osztotta meg a fotót, és megkérdezte követőit, nekik hogy tetszik a valóságshow-sztár haja. A bejegyzés alá Lindsay Lohan csupán annyit írt, hogy „össze vagyok zavarodva". Nem kellett sokáig várni, érkezett is hamar egy hozzászólás magától Kim Kardashiantől, aki azt válaszolta, hogy „Tudod mi a zavaró? A te akcentusod".

Aki nem értené a történet lényegét, eláruljuk, hogy Lindsay Lohan egy rövid ideig Európában tartózkodott, majd miután hazament az Egyesült Államokba, egyszer csak furcsa, európai akcentussal kezdett el beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.