Nudizás közben érte kellemetlen baleset Som-Balogh Edinát és férjét - Videó

Maldív-szigetek medúza Som-Balogh Edina baleset nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces történetet mesélt el a nászútjáról Som-Balogh Edina Kasza Tibinek.

Som-Balogh Edina a Pénzt vagy éveket című műsorban mesélt a nászútjáról. Kiderült, férjével régi nagy álmuk volt, hogy a Maldív-szigeteken tölthessék a mézes heteiket. El is utaztak, de a romantikus nyaralás során történt egy igen kellemetlen baleset velük: meztelenül fürödtek a tengerben, amikor megtámadta őket egy medúzaraj...

Úgy döntöttünk, hogy egy kis homokdűnére is elmegyünk és ott Ádám és Évaként, szabadon elleszünk, hisz senki nincs ott... Fiatalok voltunk, nászutunk volt. El is vittek minket, majd elköszöntünk a hajósoktól. Elmentek és ott hagytak nekünk egy dobozt, amiben kötszer és krémek voltak, akkor még nem tudtuk, ezzel mégis mit kezdjünk... Aztán átugrom azt a részt, amit mindenkinek a fantáziájára bízok, majd azután úgy döntöttünk, hogy fürdünk egyet. Medúzákkal volt tele a víz. Mondta a férjem, hogy ezek nem élnek. Nézegettük, tényleg nem mozogtak. Sok volt, de picik. Én azért mondtam, hogy vigyázzunk. És a következő percben már szegénynek az egész teste tele volt rikító kék medúzákkal és csapkodta le magáról. Ahol lecsapkodta ott is szétmarták." – mesélte a színésznő és persze a történetet hallva kitört a nevetés a stúdióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.