Sztárok, akik kapcsolatban álltak a maffiával: Frank Sinatrától Elizabeth Hurley-ig

Frank Sinatra Robert De Niro Al Pacino maffia Liza Minnelli Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a filmekben kerültek kapcsolatba egyes sztárok a maffiával, hanem bizony a való életben is. Ugyan a legtöbben nem vallották be, hogy közük lenne a bűnszervezetekhez, vagy egy-egy taghoz, de az alábbi listán szereplő hírességekről is mind szárnyra kaptak már ilyen pletykák, és mint tudjuk: nem zörög a haraszt...

Frank Sinatra

Frank Sinatra Forrás: AFP

Frank Sinatra életében sosem ismerte be, hogy bármi kapcsolat volna közte és bármelyik maffiacsalád között, de a halála után sok olyan akta került nyilvánosságra, amelyek ezt igazolják. Kiderült, hogy pénzszállítóként segédkezett a maffiának, és egyszer majdnem le is bukott. Arra is fény derült, hogy szoros kapcsolatban áll a Gambino, Genovese, és Colombo famíliákkal.

Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan


A brit bombázó nem éppen az a sztár, akit a maffiához kapcsolnánk, de bizony neki is volt ügye a Colombo famíliával. A hírek szerint szerelmi viszony fűzte a család egyik vezetőjéhez, Colombo Capo Donnie "Shacks" Montemaronóhoz. Több közös fotó is készült kettejükről, tagadni is felesleges volna, hogy volt köztük valami.

Liza Minnelli

Liza Minnelli Forrás: AFP/Jason Merritt

Liza Minnellit is szívügyek fűzték a gengszterekhez. Az énekesnő akkor került közelebbi kapcsolatba a maffiával, amikor Gianni Russo színésszel kezdett el randevúzni, aki a Keresztapában is játszott, de a fő foglalkozása az volt, hogy közvetítsen a Paramount Studio és a New York-i maffia vezére, Joe Colombo között.

Al Pacino

Al Pacino Forrás: Getty Images/Eamonn M. Mccormack

A színész Michael Corleoneként hatalmasat alakított, és az a hír járja, hogy a való életben is volt kapcsolata a maffiával, mégpedig a Genovese családdal. Bár azt eddig nem sikerült pontosan kideríteni, hogy milyen szerepet is töltött be, de azt biztosan állítják, hogy nemcsak a filmekből ismeri Al Pacino a maffiák világát.

Robert De Niro

Robert De Niro Forrás: AFP

A színész vállaltan kereste a kapcsolatot a maffiával, és sikerült is: a Gambino családdal alakított ki szorosabb viszonyt Robert De Niro. Ezt azonban állítólag csupán az egyik szerepe kedvéért tette, mégpedig a Csak egy kis pánik című filmért, melyben egy gengsztert alakított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.