Megint szakított Cinthya Dictator és Varga Viktor

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat Cinthya Dictator Varga Viktor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor még úgy tűnt, hogy minden rendben van Viktor és Cinthya között, összbújós fotót posztoltak közösségi oldalukra. Úgy tűnik, a boldogságuk nem tartott sokáig.

Cinthya Dictator és Varga Viktor tavaly ilyenkor döntött úgy, hogy egy hosszabb szünet után megint megpróbálják együtt. Egy darabig úgy tűnt, hogy ismét egymásra találtak, helyreállt a bizalom. A Bors egyik olvasóriportere azonban lebukatta Viktort: a zenész a hétvégén bulizni volt, de nem egyedül! Egy ismeretlen hölggyel csókolták egymást hevesen.

Varga Viktor és Cinthya Dictator szakítottak Forrás: Instagram


A lap meg is kereste Viktort, aki elcsukló hangon nyilatkozott: "Nem nagyon tudok erről mit mondani, de a történtek alapján szerintem elég nyilvánvaló, hogy mi a helyzet. Úgy tűnik, vége van Cinthyvel. Nem tudok még erről beszélni, iszonyatosan nehéz."

Úgy tűnik, hogy a zenész már ki is költözött a Cinthyával közös lakásukból, közösségi oldalára ugyanis pár napja saját ottonából posztolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.