Majkáék fontos döntés előtt állnak: nem tudják, milyen iskolába írassák kisfiukat, Mariánt

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
Majoros Marián Majoros Hajnalka Dundika Majka jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Hajni nagyobbik fia, Marián iskolába készül, egyelőre azonban a szülők még nem tudtak dönteni, pontosan milyen intézménybe is írassák gyermeküket. 

Hajni és Majka nagy döntés előtt állnak, kisfiuk jövőjéről kell határozniuk. Marián ugyanis hamarosan iskolába megy, azt azonban még nem tudják a szülők, melyik lenne a legmegfelelőbb intézmény. Hajni ugyanis azt szeretné, ha gyermeke boldog lenne, és nem veszne ki belőle a kreativitás.

Hajniék fontos döntés előtt állnak Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Vagy egy nagyon erős iskolába kerül, vagy boldog lesz. A kettő sajnos kizárja egymást

Borsnak

Som Lajos édesanyja nem érti, fia miért nem ott nyugszik, ahol szeretett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180212-som-lajos-edesanyja-nem-erti-fia-miert-nem-ott-nyugszik-ahol-szeretett-volna.htmlMég nem mindig nem nyugodott bele fia halálába Margit néni, Som Lajos édesanyja, aki már férjét és lányát is elvesztette. Azt mondja: fia nem ott nyugszik, ahol végakarata szerint szerette volna. TV + Sztárok--Kiderült: kisfiút hord a szíve alatt Balássy Bettyhttp://www.life.hu/csalad/20180212-kiderult-kisfiut-hord-a-szive-alatt-balassy-betty.htmlJúliusra várja harmadik közös gyermekét Balássy Betty és Varga Feri, most pedig az is kiderült, az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt. Család--Még mindig húzódik Angelia Jolie és Brad Pitt válóperehttp://www.life.hu/csalad/20180210-elhuzodik-angelia-jolie-es-brad-pitt-valopere.htmlA US Magazine információi szerint már nem harcol egymással minden percben Brad Pitt és Angelina Jolie, ám valamiért még mindig nem sikerült elválniuk.Család--Családi életükről mesélt Rubint Rékahttp://www.life.hu/csalad/20180210-csaladi-eletukrol-a-gyerekekrol-meselt-rubint-reka.htmlRubint Réka életében a családja a legfontosabb. Elmondta, miként telik egy napjuk, hogyan élnek, és mi az, ami néha elbizonytalanítja. CsaládOrigoMeghalt az amerikai komikus, Rob Delaney kétéves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180210-meghalt-az-amerikai-komikus-rob-delaney-keteves-kisfia.htmlBorzasztó tragédia sújtja a híres komikust, Rob Delaney-t és családját: meghalt a kétéves kisfiuk. A sztár maga jelentette be a szomorú hírt. CsaládOrigoEgy béranyaság megható története: saját unokájának adott életet; fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180208-egy-beranyasag-meghato-tortenete-fia-es-menye-gyermeket-hordta-ki.htmlAz anyósra a legtöbben életük megkeserítőjeként tekintenek. Ő az, aki a sztereotípia szerint mindenbe beleszól, megpróbálja saját gyermekét távolról is irányítani, a felé táplált lojalitást a végsőkig kihasználni. Sok friss kapcsolatban és házasságban okoz komoly gondot az anyós viselkedése. Ám most egy olyan szívmelengető történetet hoztunk, melyben a meny és anyós kapcsolata egy életre összefonódott és szorosabb lett, mint azt valaha is hitték volna. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.