Chrissy Teigen meztelen terhes John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára.

Mint korábban arról már beszámoltunk, második gyermekét várja férjétől, John Legendtől Chrissy Teigen. A gyönyörű modell soha nem volt szégyellős, korábban mutatott már magáról meztelen fotót, sőt a szülés utáni striáiról is posztolt már. Ezúttal domborodó pocakkal, főzés közben dobta le a ruháit, kebleit pedig csak utólag takarta el egy-egy salátaemojival.

A képhez csak annyit írt viccesen, hogy ő egy salátakészítő büszke nő, aki szeretne természetes lenni és így élni az életét.

plz don’t shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Hajléktalanná vált Diana hercegné egykori sofőrjehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalanna-valt-diana-hercegne-es-karoly-herceg-egykori-soforje.htmlHajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts. TV + Sztárok--Romantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Alkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--Kiderült, mire költi Bódi Sylvi a használt bugyijaiért kapott pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180209-kiderult-mire-kolti-bodi-sylvi-a-hasznalt-bugyijaiert-kapott-penzt.htmlBódi Sylvi jótékonykodott: abból az összegből, amelyet az eladott használt ruháiért, bugyijaiért kapott, egy nagyobb részt alapítványoknak ajánlott fel. TV + Sztárok--Megmutatta hosszú lábait a 60 éves Básti Juli - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-megmutatta-hosszu-labait-a-60-eves-basti-juli-foto.htmlBásti Juli augusztusban töltötte be 60. életévét, de ma is nagyon fiatalos, akár tíz évet is letagadhatna korából. Karcsú vonalait, hosszú lábait most egy szál neccharisnyában mutatta meg. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.