Mégis OJ Simpson ölhette meg az exfeleségét

Forrás: AFP -
gyilkosság interjú videó beismerő vallomás O.J. Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fox csatorna 12 év után leadta azt az OJ Simpsonnal készült interjút, amelyben gyakorlatilag a sztár beismeri, hogy ő ölte meg a volt feleségét és annak szeretőjét.

A Fox csatorna 12 éve készített egy hosszabb interjút OJ Simpsonnal, aki egyébként rablás miatt 9 évet ült börtönben, de a felvételt egészen mostanáig nem adták le. Ennyi idő elteltével most mégis úgy döntöttek, levetítik a videót. Mondanunk sem kell, az interjú hatalmas port kavart, a sztár csaknem bevallotta benne, hogy ő ölte meg volt feleségét.

Mint ismeretes, OJ Simpson 1992-ben vált el feleségétől, Nicole Browntól, majd két évre rá a lakásában brutálisan megölték a nőtés annak szeretőjét. A sztárt már annak idején megvádolták a gyilkossággal, ám a bűnösséget nem sikerült rábizonyítani.

OJ Simpson 12 éve adott interjút Forrás: AFP

Az interjú egyébként nagyon zavaros, a DailyMail azt írja, amikor a riporter megkérdezte OJ Simspont, hogy a gyerekei valóban otthon voltak-e és az ágyban aludta-e a gyilkosságkor, ő nevetésben tört ki. Végig feltételes módban beszélt arról, mi lett volna, ha ő követi el a gyilkosságot, és a hipotetikus vallomásból még egy könyv is született.

Sokan tudni vélik egyébként, hogy annak ellenére, hogy végig feltételes módban beszél, gyakorlatilag ezzel beismerte a tettét.

Gyermekkori fotót posztolt a magyar gasztroblogger, Burján Szafihttp://www.life.hu/sztarok/20180312-gyermekkori-fotot-posztolt-a-magyar-gasztroblogger-burjan-szafi.htmlAkkor és most fotót mutatott az ország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere, Burján Szafi. A régebbi képen öccsével, a frissen pedig kisfiával látható. TV + SztárokOrigoVégre kettesben romantikázik Szabó Zsófi és férje: fotót is posztoltak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180312-vegre-kettesben-romantikazik-szabo-zsofi-es-ferje-fotot-is-posztoltak-rola.htmlSzabó Zsófi és férje, Zsolti 4 hónappal gyermekük születése után végre kettesben romantikázhatott: Enrique Iglesias koncertjére látogattak el. TV + Sztárok--Victoria Beckham a 80-as évek zenéjére táncol és énekel - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-victoria-beckham-a-80-as-evek-zenejere-tancol-es-enekel.htmlVictoria Beckham többek között arról is híres, hogy rajongói szinte soha nem látták még mosolyogni, most azonban úgy tűnik, megtört a pókerarc széria, hiszen egy olyan videót töltött fel magáról Instagram-oldalára, melyen önfeledten mulat. TV + Sztárok--Heather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180312-heather-locklear-allitja-parja-meg-akarta-ot-olni.htmlHeather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölni. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért kezdte el rugdosni a hozzá kiérkező rendőröket. TV + Sztárok--Kabát Peti fakanalat ragadott, visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-kabat-peti-fakanalat-ragadott-visszatert-eredeti-szakmajahoz.htmlKabát Péter ideiglenesen visszatért egykori szakmájához: újra fakanalat ragadott a konyhában. Wossala Rozina volt a segítségére. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGörög Zita és párja meghitt fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-gorog-zita-es-parja-lacko-zsolt-meghitt-fotot-posztolt.htmlGörög Zita és párja, Lackó Zsolt egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.