Alakja miatt szóltak be Bódi Sylvinek

has alak Bódi Sylvi test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi behúzott (vagy nem behúzott) hasáról kommenteltek a szépség követői, ő pedig rendesen odamondogatott nekik. És milyen jól tette: respect. 

Számtalan hozzászólás érkezett a szép modell bikinis fotójához. Nem volt mind hízelgő, de Sylvi azokat is tudta kezelni.

"Egy fotó behúzott has nélkül? Szerintem nem kell behúzni, sokkal hitelesebb lenne, és felesleges is... Nem bántásnak szánom!"

"jobban huzdd be a hasad"

"Nem tudom eldönteni hogy a belőled áradó belső szépséged vagy a természetes szépséged e az ami ennyire széppé varázsol?Imádni való vagy"

"nyugodtan vállalhatnád a teljes természetességet, mivel nincs mit ségyellned, így is kilógsz a sok mű közül! Ismétlem, nem rossz indulattal írtam, kívánságaimat családi és baráti körven tartom... Érezd jól magad!" - olvashatók a bikinis kép alatt.

"Ez nem kívánságmüsor. Ez van, ez a behúzott hasas, ezt kell beosztani. Nyilván neki mehettem volna a photoshop programmal...de inkább vállalom úgy, ahogy van. Egyébként van "hasilag" sokkal elönyösebb is, de azok az idök már régen elmúltak, hogy én bárkinek is meg akarjak felelni" - válaszolta Sylvi a fanyalgóknak.

Így szavalta Pintér Tibor március 15-én a Nemzeti dalthttp://www.life.hu/sztarok/20180316-igy-szavalta-pinter-tibor-szinesz-marcius-15-en-a-nemzeti-dalt.htmlNőnap alkalmából egy Zámbó Jimmy dalt-szavalt el, március 15-én a Nemzeti dallal rukkolt elő Pintér Tibor. A produkciót nem minősítjük, inkább mutatjuk. TV + Sztárok--Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban-ban Fehér Roland megformálja visszatér Csillagkútrahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-suhajda-daniel-a-joban-rosszban-ban-feher-roland-megformalja-visszater-csillagkutra.htmlA TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője újra forgat. Suhajda Dániel arról beszélt, karaktere mindig sok izgalmat tartogatott a nézők számára. TV + Sztárok--ByeAlex: "Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-biztos-hogy-nem-neznem-az-x-faktort-ha-nem-en-lennek-a-mentor.htmlByeAlex immár harmadszor lesz az X-Faktor mentora. Elmondta, egyértelmű volt, hogy elvállalja a felkérést, és hozzátette, nem nézné a műsort, ha nem ő lenne az egyik mentor. Hogy miért? Azt is elárulta. TV + SztárokOrigoKihívó öltözködése miatt vált meg a BBC Helen Skelton műsorvezetőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-kihivo-oltozkodese-miatt-valt-meg-a-bbc-helen-skelton-musorvezetoto.htmlAz Express arról ír, hogy BBC csatorna vezetősége úgy véli, hogy a 34 éves tévés, Helen Skelton öltözködése elvonja a figyelmet a munkájáról, ezért elküldték. TV + SztárokOrigoTitkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.