Yvonne Dederick lánya, Cathrine magából kivetkőzve rappel Budapest utcáin

2018.04.12. 10:30

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerephez jutott Yvonne Dederick is, vele együtt pedig lánya, a Mardoll művésznéven rappelő Cathrine is. A lány egyik klippjében egyszál semmire vetkőzve énekel és rappel Budapest utcáin. 

Mardoll néven rappel és énekel Yvonne Dederick, a Feleségek luxuskivitelben új szereplőjének lánya, az USA-ban tanuló Cathrine. Nemcsak édesanyja, hanem ő maga is feltűnik a műsorban. 

Youtube-csatornáját böngészve rábukkanhatunk egy klippre, melyet Budapesten forgattak, és meglehetősen hiányos öltözetben korzózik az utcán. Cathrine-ről egyébként legutóbb azt írtuk, hogy nem mindig elégedett testével, Kim Kardashianhoz hasonló feneket szeretett volna csináltatni magának. 

A Fire & Fuel című kippet nézve nem nehéz észrevenni, hogy a szám alapját adó szerelmi csalódás közepette testét alig takarja valami. Mindössze egy szakadt farmer rövidnadrág és egy csipkés melltartó volt rajta. 

 

Kapcsolódó cikkek
Az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Viki

Az egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát.

Eva Longoria pocakja egyre nagyobb, így fest 7 hónapos terhesen

A Született feleségek sztárja, Eva Longoria első gyermekét várja, már hatalmas gömbölyödő pocakja. Sugárzóan boldognak tűnik várandóssága hetedik hónapjában.

MardollszexiYvonne Dederickrapzene