Yvonne Dederick lánya, Cathrine magából kivetkőzve rappel Budapest utcáin

Mardoll zene szexi Yvonne Dederick rap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerephez jutott Yvonne Dederick is, vele együtt pedig lánya, a Mardoll művésznéven rappelő Cathrine is. A lány egyik klippjében egyszál semmire vetkőzve énekel és rappel Budapest utcáin. 

Mardoll néven rappel és énekel Yvonne Dederick, a Feleségek luxuskivitelben új szereplőjének lánya, az USA-ban tanuló Cathrine. Nemcsak édesanyja, hanem ő maga is feltűnik a műsorban.

Youtube-csatornáját böngészve rábukkanhatunk egy klippre, melyet Budapesten forgattak, és meglehetősen hiányos öltözetben korzózik az utcán. Cathrine-ről egyébként legutóbb azt írtuk, hogy nem mindig elégedett testével, Kim Kardashianhoz hasonló feneket szeretett volna csináltatni magának.

A Fire & Fuel című kippet nézve nem nehéz észrevenni, hogy a szám alapját adó szerelmi csalódás közepette testét alig takarja valami. Mindössze egy szakadt farmer rövidnadrág és egy csipkés melltartó volt rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.