Csősz Boglárka luxusfeleség az első ember akar lenni a Marson

Fotó: Mudra László - Origo -
űrutazás Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick Mars Vasvári Vivien Csősz Boglárka bolygó Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben előző adásában a feleségek egy része Dél-Afrikába utazott, ahol Csősz Boglárka meglepő terveiről mesélt. Elmondta: imádja a levegőt és a repülést, szeretne az első ember lenni a Marson.

Dél-Afrikába utaztak a Feleségek luxuskivitelben szereplői, azonban a két kismamát, Smaltig Dalmát és Vasvári Vivient Budapesten hagyták. A kicsit sem zökkenőmentes safari után a hölgyek leültek vacsorázni, ahol nem más volt a téma, mint az, hogy az olyakor polihisztornak tűnő Boglárka vajon mihez nem ért.

Mint mondta: a genetika nem az ő asztala, viszont imádja a repülést és a levegőt, éppen ezért szeretne az első ember lenni a Marson.

Csősz Boglárka a Marsra utazna Fotó: Mudra László - Origo

Hosszú Katinka júniusban újra a versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-hosszu-katinka-juniusban-ujra-a-versenyez.htmlAz év eleji kihagyás után júniusban újra rajtkőre áll Hosszú Katinka. Azt mondja, rájött, mennyire fontos számára az úszás, és bár nincs már sok ideje úszóként, ezt szeretné kiélvezni. TV + Sztárok--Édesanyja megszólalt a Meghan Markle-t érő rasszista támadásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-edesanyja-megszolalt-a-meghan-marklet-ero-rasszista-tamadasokrol.htmlMeghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea színésznő küzdelméről vallott kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-varkonyi-andrea-szineszno-kuzdelmerol-vallott-kollegaja.htmlHosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott. TV + SztárokOrigoGömbölyödő pocakkal pózolt DJ Seherezádé: rajongói azt hitték, kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gombolyodo-pocakkal-pozolt-dj-seherezade-rajongoi-azt-hittek-kisbabat-var.htmlRengeteg rajongója gratulált DJ Seherezádénak a babához azután, hogy a lemezlovas feltöltött egy pocakos fotót. De vajon tényleg érkezik a trónörökös? TV + Sztárok--Tóth Andinak egymilliót ajánlott a szexért az egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-toth-andinak-egymilliot-ajanlott-a-szexert-az-egyik-rajongoja.htmlA 19 éves dögös énekesnő rengeteg pikáns üzenetet kap, sokan ajánlatot is tesznek neki: egyik rajongója egymilliót fizetne neki a szexért. TV + Sztárok--Ashley Graham lógó melleit mutogatta Insta-videójában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-ashley-graham-logo-melleit-mutogatta-instavideojaban-foto.htmlAshley Graham a világ leghíresebb plus size modellje. A kerekded idomairól elhíresült sztár mindig szexi összeállításokban szerepel, kivéve most: ezúttal hatalmas, lógó melleit lóbálta videójában. Miért? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.