Janza Kata és Pesák Ádám utazással próbálják megmenteni kapcsolatukat

Forrás: Mokka -
Janza Kata Pesák Ádám utazás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. 

Janza Kata Facebook-oldalán jelentette be, hogy ő és fiatalabb szerelme szakítottak. Március végén egy posztban tudatta erről a rajongóit, ám alig két hónappal később kiderült, hogy a színésznő és Pesák Ádám ismét együtt vannak. Eddig a pár egyik tagja sem erősítette meg a híresztelést, de Janza Kata most elárulta, valóban összejöttek, és arról is beszélt, hogyan próbálják megmenteni kapcsolatukat.

Janza Kata és Pesák Ádám elutaztak Forrás: Mokka

a lehető legféltettebb magánéletként kezelnénk kettőnk kapcsolatát,

Ripostnak

Bangó Margitnak titkos hódolója van, nem tudja, ki lehet azhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-bango-margitnak-titkos-hodoloja-van-nem-tudja-ki-lehet-az.htmlAz utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik a művésznő otthonához. Bangó Margitnak elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló. TV + Sztárok--Jessica Valitutto 88 kilótól szabadult meg, fotókon mutatja meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-jessica-valitutto-88-kilotol-szabadult-meg-fotokon-mutatja-meg-tortenetet.html146 kilót nyomott Jessica Valitutto, aki úgy döntött, elég a kövérségből és gyomorműtétre szánta el magát. Követőit is szeretné motiválni, így fotókkal és életmódtippekkel segíti őket. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó tagadja, hogy kórházba került volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-pecsi-ildiko-tagadja-hogy-korhazba-kerult-volna.htmlBár korábban az a hír járta, hogy újra kórházba került Pécsi Ildikó, a művésznő most cáfolta mindezt. TV + Sztárok--Oroszlán Szonja filmforgatás miatt érkezett Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-oroszlan-szonja-filmforgatas-miatt-erkezett-magyarorszagra.htmlHárom éve él az USA-ban Oroszlán Szonja, most azonban ismét Magyarországon van. Egy filmforgatás miatt érkezett haza, de nem végleg, már családja nagy része is Amerikához köti. TV + SztárokOrigoZimány Linda csattanós választ adott az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-zimany-linda-csattanos-valaszt-adott-az-ot-kritizalonak-instagram.htmlZimány Linda megelégelte, hogy követői a képeit mesterkéltnek tartják, vonásait pedig természetellenesnek. TV + Sztárok--Megszólalt a szervező Demjén Rózsi lemondott koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-a-szervezo-demjen-rozsi-lemondott-koncertjerol.htmlDemjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták a szervezők, a zenész pedig felháborodott. Állította, milliókat bukott ezen, és szerinte spórolni akartak a reklámozáson, ezért nem fogytak a jegyek. Most megszólalt a szervező. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.