Előkerült Meghan Markle szexi grillezős videója

esküvő házasság szexi Meghan Markle videó Harry herceg grill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hogy II. Erzsébet királynő látta-e azt az 5 évvel ezelőtt készült videót, mely a napokban került újra napvilágra. A képsorokon Meghan Markle, Harry herceg újdonsült felesége mutatja meg, hogy grillezni szexin is lehet. 

Nemrégiben megírtuk, hogy Meghan Markle-nek milyen főbb szabályokat kell majd elsajátítania, ami a királyi család szigorú protokollját illeti. Az a videó azonban, ami most került elő róla, biztosan nem ment volna át az évszázadok alatt kialakult szigorú rostán.

A Journal Post tette közzé azt a videót, mely 5 évvel ezelőtt készült a US Men's Health Magazin számára. A képsorokon Harry herceg felesége látható és bemutatja, hogyan kell szexin grillezni. Háztetőn vonaglik, melltartót villant és az ajkába harap.

Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-karoly-szuletesnapjan-jelent-meg-eloszor-hivatalos-esemenyen-harry-es-meghan-markle-hazasparkent.htmlKároly herceg 70. születésnapi buliján jelent meg először Harry és Meghan házaspárkén: ugyan pihenni nem volt idejük, mindketten ragyogtak a boldogságtól. TV + Sztárok--Szűk körű temetése lesz Aviciinekhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-szuk-koru-temetese-lesz-aviciinek.htmlSzűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől - jelentette be kedden a zenész szóvivője.TV + SztárokGalambos Lajos szerint megdöbbentő a feleségével szembeni vádirathttp://www.life.hu/sztarok/20180523-galambos-lajos-szerint-megdobbento-a-felesegevel-szembeni-vadirat.htmlTegnap elkezdődött Galambos Lajos első büntetőtárgyalása a közüzemi károkozás miatt a Budaörsi Járásbíróságon. Lajcsi felesége, Boglárka asszony másodrendű vádlott, de mivel korábban sem akart vallomást tenni, ezért a bíró engedélyezte, hogy távol maradjon, és az ügyvédje képviselje.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házassághttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kiderult-miert-mehetett-tonkre-pely-barna-es-galambos-dorina-hazassag.html15 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka.TV + Sztárok--Hargitai Bea egy 2 millió dolláros nyakláncot próbált felhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-hargitai-bea-egy-2-millio-dollaros-nyaklancot-probalt-fel.htmlHargiati Bea közösségi oldalára töltött fel egy fotót, melyen egy méregdrága nyakláncot próbál fel. Az ékszer 2 millió dollárba kerül. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huWill Smith Budapesten forgat, az egyik étterem fotót posztolt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-will-smith-budapesten-forgat-az-egyik-etterem-fotot-posztolt-rola.htmlBudapesten forgatja új filmjét, a Gemini Mant Will Smith, aki már meg is érkezett a magyar fővárosba. Az egyik étterem dolgozói tettek közzé egy fotót, melyen a színésszel szerepelnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.