Károly születésnapján jelent meg először hivatalos eseményen Harry és Meghan Markle házaspárként

Forrás: AFP/Ben Stansall -
megjelenés Meghan Markle Károly herceg Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg 70. születésnapi buliján jelent meg először Harry és Meghan házaspárkén: ugyan pihenni nem volt idejük, mindketten ragyogtak a boldogságtól. 

Harry herceg és Meghan Markle már túl is vannak az első hivatalos megjelenésen, mint férj és feleség: Károly herceg 70. születésnapi buliján mutatkozott együtt a házaspár. Meghan és Harry ezért nem utaztak el nászútra rögtön az esküvő után, hiszen tudták, hogy Károly herceg születésnapi ünnepsége szinte a menyegzőjük után következik.

Meghan és Harry Károly herceg születésnapján Forrás: Getty Images

Így sok ideje nem volt a fiatal párnak, hogy kipihenjék az esküvővel járó stresszt, és egy darabig nem is lesz, ám úgy tűnik, hogy ezt egyáltalán nem bánják. Meghan és Harry a képek tanulsága szerint remekül érezték magukat a bulin, és a sussexi hercegné jókat nevetgélt Károly herceggel és Kamillával.

Meghan elnevetgélt Károllyal és Kamillával Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.