Eltűnt a férfi, aki ellopta VV Aurelio pénzét - mi lehet vele?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
pénz eltűnt VV Aurelio lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, VV Aureliotól tavaly egy férfi 180 ezer forintot lopott el. Az egykori Való Világ győztes visszaszerezte a pénzét: alaposan megverte többedmagával az említett tolvajt, majd állítólag fegyverrel el is rabolták. Ebben az ügyben nyomoz a rendőrség.

Egy helyi szemtanú elmesélte, mi történt azon a bizonyos napon, amikor VV Aurelio visszaszerezte ellopott pénzét. Arról is mesélt, hogy a lopással vádolt férfi teljesen eltűnt: előtte aktív közösségi életet élt, mára senki sem tudja, mi lehet vele.

Való világ 6, VV6, döntő, Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Mi sem tudjuk pontosan, mi van vele. Úgy tudom, a szülei a balhé után kirakták otthonról, talán a barátnőjénél húzhatta meg magát. Régebben meglehetősen aktív volt a közösségi oldalain, de jó ideje már ott sem oszt meg semmit. Azt gondoljuk, hogy fél, ezért nem akar beszélni arról, hogy mi történt. Lehet, hogy valaki megfenyegette, de az is lehet, hogy tudja, nem ártatlan. Azért mégiscsak ellopta valakinek a pénzét, amire büszke is volt. Azt beszélik, hogy amikor nála volt a köteg pénz, átment a nagyszüleihez, ott mutogatta nekik. Hencegett a pénzzel, majd aztán szépen elkezdte költeni, de tulajdonképpen nem sok ideje maradt rá" - mesélte a Blikknek a szemtanú.

Aurelio ügyvédje pedig arról mesélt, hogy ügyfele elsírta magát, amik tudatosult benne, milyen komoly ügybe keveredett.

"Amikor az ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele 15 év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát"– mondta korábban Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.