Megyeri Csilla elárulta, milyen kapcsolat fűzi Dzsudzsák Balázshoz

párkacsolat Megyeri Csilla szerelem pletyka Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi van közte és Dzsudzsák Balázs között.

Napok óta terjed a pletyka, miszerint van valami Dzsudzsák Balázs és Megyeri Csilla között, ugyanis a két celebről közös fotó készült, amint egy asztalnál ülve beszélgetnek másik két ember társaságában. A csinos műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba és a TV2 műsorában elárulta, mi az igazság.

Semmi nincs. Véletlenül összefutottunk, közös baráti társassággal, ott ült az étterem asztalánál, csak mellette volt hely. Egy barátnőmmel érkeztem és egy másik barátnőm ült az asztalnál" – nyilatkozta a műsorvezető.

Csilla ezután elmondta, hogy korábbról már ismerték egymást a focistával, de egyébként nem tartják a kapcsolatot és a mostani találkozó után sem keresték egymást.

Az előző párom futballista és ők együtt kerültek annak idején a Loki NBI-es csapatához, és onnan ismerem. Egy Loki vacsora keretén belül váltottunk pár szót, ennyi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.