Kiderült, miről beszélgetett Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor a titkos találkozón

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
úszás Bodrogi Viktor edző Hosszú Katinka sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár személyesen is találkoztak nemrég, úgy tűnik, mégsem Bodrogi Viktorral folytatja tovább a felkészülést Hosszú Katinka.

Titkos találkozót beszélt meg egymással Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor. A megbeszélésnek azonban híre ment, ami után sokan feltételezték, hogy az úszónő a százhalombattai edzővel folytatja tovább a felkészülést. Az SzPress Hírszolgálatnak sikerült utolérnie Bodrogit, aki amellett, hogy részleteket is elárult a találkozóról, elmondta, nem valószínű, hogy a közeljövőben együtt fognak dolgozni.

Katinka nem tűnt magabiztosnak, inkább egy kicsit kétségbeesettnek, amikor szóba hozta az edzőváltás kérdését. Nekem úgy tűnt, hogy nem akarja elhamarkodni a döntését, valójában abban sem biztos, hogy külföldi vagy magyar edző felkérése tarthatja életben a jövővel kapcsolatos terveit, és itthon vagy máshol akar edzeni. Régi barátok vagyunk, talán ezért is avatott be az elképzeléseibe, az a konkrét kérdés viszont nem hangzott el, hogy vállalnám-e a munkát vele. A megoldások számbavétele közben inkább csak sejteni lehetett, hogy mi minden jár a fejében. Én elmondtam neki, hogy a százhalombattai klubomhoz szerződés köt, ahol van egy nagyon lelkes kis csoportom. Ha felmondanék, merőben új életmódot kellene választanom" – nyilatkozta Bodrogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.