Rose McGowen 10 év börtönt is kaphat drogbirtoklás miatt

Forrás: Getty Images -
drogbotrány rendőrség Rose McGowan bíróság Bűbájos boszorkák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rose McGowen nehéz helyzetbe került: drogbirtoklásért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat.

A Bűbájos boszorkák című sorozat sztárját, Rose McGowent tavaly januárban vették őrizetbe azután, hogy a repülőgépen elhagyott pénztárcájában két csomag kokaint találtak. A színésznő azzal védekezett, hogy átverés áldozata lett, a tárcát valaki kilopta a táskájából és szándékosan belecsempészte a drogot.

Akkor óvadék ellenében elengedték, de hamarosan sor kerül a tárgyalásra. Továbbra is ártatlannak vallja magát annak ellenére, hogy bevallotta, korábban használt drogokat.

Érdekesség, hogy az ügyet csak azután hozták nyilvánosságra, hogy a színésznő tavaly szexuális zaklatással vádolta meg Harvey Weinstein amerikai producert – számolt be róla a DailyMail.

Rose McGowan börtönbe kerülhet Forrás: Getty Images
Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--ViaszBaba: feltörték a könyv Facebook-oldalát, mindent töröltek a színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-viaszbaba-feltortek-a-konyv-facebook-oldalat-mindent-toroltek-a-szinesznorol.htmlKrencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. TV + SztárokOrigoTóth Gabi félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-toth-gabi-felmeztelen-fotot-posztolt-magarol.htmlTóth Gabi egy félmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoVerebes István első felesége prostituált volthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-verebes-istvan-elso-felesege-prostitualt-volt.htmlVerebes István saját könyvében vallott múltja pikáns részletéről. Kiderült, hogy első felesége prostituált volt. TV + SztárokOrigoCelebek, akik extrém fóbiával küszködnek: Pamela Anderson és Nicole Kidman is retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180611-celebek-akik-extrem-fobiaval-kuszkodnek-pamela-anderson-es-nicole-kidman-is-retteg.htmlSzinte nincs olyan ember, akinek ne lenne fóbiája, a legnagyobb sztárokat sem kerülte el hát a rettegés. A legkisebb állatoktól vagy különböző tárgyaktól töri ki a celebeket a frász, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Pamela Anderson és Nicole Kidman is küzdenek a félelmeikkel. TV + SztárokOrigoÍgy házasodott össze Sydney van den Bosch Egerszegi Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-igy-hazasodott-ossze-sydney-van-den-bosch-egerszegi-tamassal.htmlKimondta a boldogító igent Egerszegi Tamás focista és modell kedvese, Sydney van den Bosch. A menyasszony csodásan festett fehér ruhájában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.