Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánni

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
esküvő házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen.

Liptai Claudia hosszú ideig kereste az igazit, de sokáig hiába. Valahogy nem sikerült a megfelelő emberre rátalálni csak akkor, amikor a legkevésbé várta. Pataki Ádámmal egy cukrásztanfolyamon ismerkedtek meg, és egymásba szerettek, a boldogságuk pedig azóta is töretlen. Ez nem is csoda, hiszen Claudiának most sikerült megtalálnia a hozzá tökéletesen passzoló férfit, azt, aki a határozott, heves természetét is tudja kezelni, és szereti is őt ezért.

Liptai Claudia megtalálta a tökéletes férfit Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Tényleg a legjobb emberhez mentem hozzá. Úgy bánik velem, mint még soha senki ezelőtt. Amikor látja az érzelmi hullámzásaimat, akkor nem megijed és kilép a kapcsolatból, ahogy a férfiak nagy része, hanem tökéletesen reagál. Ha kell, oda is tud szólni, hogy most akkor már elég, de tudja, hogy az használ a legkevésbé" - mondta a Story Magazinnak Claudia.

Ebben a ruhában ment férjhez Liptai Claudia: fotó

Liptai Claudia hétvégén tartotta meg esküvőjét, ami tökéletesre sikeredett. Nagyon régóta várt erre a napra, nem csoda, hogy tündökölt a boldogságtól. Csodálatos ruhában ment férjhez. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Bódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka kisfiával közös fotót posztolt, egyelőre csak a lábát mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kapocs-zsoka-kisfiaval-kozos-fotot-posztolt.htmlA közelmúltban adott életet kisfiának Kapócs Zsóka, aki hosszú és kitartó küzdelem után végre édesanya lehet. Mióta a pici megszületett az egykori szépségkirálynő teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, csak a babázásnak él. Kisifiát is rejtegette eddig...TV + SztárokOrigoSzilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő ishttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szilagyi-liliana-nem-csak-tehetseges-uszo-vaditoan-szexi-no-is.htmlA rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább ingatlanukhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-csosz-bogi-elarulta-mennyit-er-a-legdragabb-ingatlanuk.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplő egy kisbeszélőshowban mesélte magánéletükről és egymás közötti vitáikat is próbálták rendezni. Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább házuk, valamint azt is, hogy hány autójuk van. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍme, Yanet García a legszexibb időjós: milliók imádjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ime-yanet-garcia-a-legszexibb-idojos-milliok-imadjak.htmlÖsszesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, ami a képeit látva nem is csoda, hiszen a mexikói időjós elképesztően szexi! TV + SztárokOrigoSztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.