Visszaéltek Kudlik Júlia nevével

Forrás: TV2 -
tévés Facebook Kudlik Júlia visszaélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Kudlik Júlia nevével: ellopták a személyiségét, álprofilt készítettek róla a Facebookon.

A legendás tévés, Kudlik Júlia jelenleg visszavonultan él Szentendrén. Imádja a környéket, sokat sétál és jó egészségnek örvend. Nem néz tévét és az internetet sem böngészi, épp ezért váratlanul érte, amikor szembesítették vele, hogy valaki a közösségi oldalon az ő nevében posztol. Kiderült, hogy egy álprofilról van szó, valaki visszaélt a nevével és ellopta a személyiségét.

Csodálkoztam is, amikor egy előadásunkon odajött hozzám egy kedves hölgy azzal, hogy mennyire örül, hogy apró híreket osztok meg magamról. Akkor nem is értettem, mire gondol" – nyilatkozta a BEST magazinnak.

A tévés a visszaélés miatt rendőrséghez fordult, végül az álprofilt egy informatikus ismerőse töröltette.

Kudlik Júlia átverés áldozata lett Forrás: TV2
Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-abraham-edit-visszater-a-baratok-koztbe-sorozat.htmlÖt év után visszatér a Barátok köztbe Ábrahám Edit, azaz Berényi Claudia. TV + Sztárok--Újabb részletek derülnek ki Anthony Bourdain halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-ujabb-reszletek-derulnek-ki-anthony-bourdain-halalaval-kapcsolatban-szerelem.htmlEgyre több részlet derül ki Anthony Bourdain halálával kapcsolatban: a séf állítólag reménytelenül szerelmes volt egy olasz színésznőbe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.