Pordán Petra kávéfüggőségéről vallott

függő Pordán Petra kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pordán Petra a hét legtöbb napján hajnalok hajnalán kel, hiszen társaival együtt ébreszti az országot 6 és 10 között a Sláger FM-en. Erre azonban függősége nélkül nem lenne képes.

Pordán Petra hajnalban kel azért, hogy a Sláger FM-en szórakoztathassa a hallgatókat műsorvezető-társaival együtt. Minden hétköznap 6 és 10 között hallható a csinos rádiós, aki a koránkelés ellenére mindig energikus. Kiderült azonban, hogy ez nem a sok alvásnak köszönhető, hanem a káros szenvedélyének.

Pordán Petra kávéfüggő Forrás: Pordán Petra / Facebook

"Nem vagyok egy nagy alvó-lustálkodó típus. Évek óta napi 4-5 órát alszom, hajnalban kelek, dolgozom, igyekszem minél többet sportolni. Pörgős életet élek" - mondta Pordán Petra.

inden hétköznapom ezzel kezdődik fél ötkor.

"Már pénteken elutazunk a férjemmel és a tengerpart felé vesszük az irányt. Kisebb fordulatszámra kapcsolunk, hiszen mindkettőnknek ez lesz a nyári szabadsága. Nagyon várjuk az egyhetes kikapcsolódást"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.