Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélt

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
műsorvezető Havas Henrik genetika per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája.

"Nem vagyok hiú, de mindig jól néztem ki a képernyőn. Bár Verebes valahol a neten azt írta, hogy rondán vénülök. Neki rossz az ízlése, nekem meg jó a genetikám" - mondta a Story magazinnak adott interjújában Havas Henrik, aki nem jelent meg az ATV ellen indított húszmilliós pere első tárgyalásán.

Azt mondja, majd ősszel lesz érdekes, amikor a tanúk meghallgatása folytatódik, most csak az ügyvédje adta át a papírokat. A magazin azt is megkérdezte tőle, hogy felesége elhitte-e, hogy nőket zaklatott.

Havas Henrik tervezi között szerepel az is, hogy feleségét elvigye Hawaiira Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Dehogy, Havasné se ostoba! Egyébként senki sem hitte el, annyira komolytalanra sikerült" - mondta a műsorvezető. Jelenleg a családdal foglalkozik, könyvet ír, a napokban ünnepelte 69. születésnapját.

"A korom kicsit meglepett és érzem is. Nemrég kezdtem golfozni, most tettem le a vizsgát, jól ment, de egy-egy kétórás edzés után nincs olyan porcikám, ami ne fájna. Öt éve decemberben operáltak rákkal, eddig félévente kellett járnom kontrollra, most már csak három év múlva. Ez nagy mázli" - nyilatkozta Havas Henrik.

Zoltán Erika megmutatta, milyen csinos bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zoltan-erika-megmutatta-milyen-csinos-bikiniben.htmlFekete bikiniben pózol Zoltán Erika. A magyar énekes megmutatta, hogy még mindig csinos túl az ötödik x-en is. TV + SztárokOrigoBaukó Éva pszichológushoz fordult: nem elégedett a szakember munkájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-bauko-eva-pszichologusnal-volt-de-nem-tetszett-neki.htmlÚgy érezte Baukó Éva, hogy ideje pszichológushoz fordulnia, ám nem azt kapta, amit várt. Sajnálja, hogy kifizette egy bikini árát feleslegesen. TV + Sztárok--Nagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-ambrus-attila-ujra-targyalasra-megy-elvettek-a-jogositvanyat.htmlAlkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. TV + Sztárok--Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-aprocska-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-labancz-lilla.htmlIdomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét. TV + SztárokOrigoMellőzöttsége miatt akart kétszer is öngyilkos lenni Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-mellozottsege-miatt-akart-ketszer-is-ongyilkos-lenni-paudits-bela-szinesz.htmlKétszer is megpróbálta eldobni magától az életét Paudits Béla. A méltatlan körülmények között tengődő színészt mindkétszer megmentették. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.