párkapcsolat szerelem Virág Anita bikini nyaralás fürdőruha Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és szerelme, Anita egy kicsit süttették magukat a napon. A lány csodásan fest bikiniben. 

Rózsaszínben élvezte a napsütést Király Viktor és kedvese, Anita. Úgy tűnik, hatalmas közöttük az összhang, a lány pedig remekül néz ki bikiniben.

A pár 9 évvel ezelőtt találkozott először, az énekes korábban azt nyilatkozta, hogy amikor legutóbb meglátta szerelmét, nem bírta ki, hogy meg ne szólítsa. Anita jogosan lazít a nyáron, hiszen a közelmúltban fejezte be tanulmányait: kozmetikus lett.

Király Viktor szemmel láthatóan boldogabb mint valaha és azt sem tartja kizártnak, hogy ikertestvéréhez hasonlóan, hamarosan ő is apaságra adja a fejét.

Király Viktor és kedvese, Anita Forrás: Instagram/Király Viktor

Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-vasvari-vivien-hatalmas-szulinapi-bulit-csapott-kislanyanak-ariananak.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs bombázókkal bulizik a Balatonnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-dzsudzsak-balazs-bombazokkal-bulizik-a-balatonnal.htmlDzsudzsák Balázs úgy tűnik, imádja a Balatont, most is ott bulizik. Gyönyörű hölgyek társaságában kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20180706-szornyu-balesetben-vesztette-eletet-a-30-eves-youtubesztar-ryker-gamble.html30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár. TV + Sztárok--Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Zacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.