Hódi Pamela és Berki Krisztián titoktartási szerződést írtak alá

Hódi Pamela titoktartási szerződés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is lezárult Berki Krisztián és Hódi Pamela között a gyermekelhelyezési per. A szigorú láthatási szabályok mellett egy titoktartási szerződést is aláírt az egykori pár.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, hivatalosan véget ért a Hódi Pamela által indított gyermekelhelyezési per. A szülőknek mindenben sikerült megállapodniuk, a láthatás szigorú szabályok szerint zajlik ezután: Nati édesanyjával marad, Krisztián pedig páros heteken, péntektől vasárnapig lehet gyermekével a Ripost információi szerint. A nyári szüneteket és az ünnepeket is felosztották a szülők, akik egy titoktartási szerződést is aláírtak, legalábbis így értesült a lap.

Hódi és Berki titoktartási szerződést írtak alá "Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela "

Az alapján a továbbiakban nem teregethetik ki a sajtóban az egymás közti problémáikat, így ha a későbbiekben gondjuk adódna a gyermeknevelés vagy az anyagi kérdések körül, akkor azt egymás között, vagy az ügyvédeiken keresztül intézhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.