A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy boltban fog dolgozni

Forrás: TV2 -
közért bolt munka Pál Éva Neoton Familia
A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni.

Egykor hatalmas tömeg éljenezte Pál Évát is a színpadon, aki a Neoton egykori énekesnőjeként komoly ismertségre tett szert. Ez azonban már hosszú évek óta nincs így, számára csak a küzdelem maradt. Akár utcára is kerülhet, ha nem talál megoldást helyzetére! Házán ugyanis svájci frank alapú hitel van, melyet már nem tud fizetni. Szeretné eladni, különben elárverezik a feje felől. Szerencsére munkát legalább talált, bár nem ilyesmire vágyott, most ennek is örül:

egy közértben fog dolgozni.

A Neoton egykori énekesnője eladó lesz "Forrás: TV2 "

most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök.

Borsnak

VV Aurelio ügyéről ősszel dönt az ügyészség: egy férfi fegyveres elrablásával vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-vv-aurelio-ugyerol-osszel-dont-az-ugyeszseg-egy-ferfi-fegyveres-elrablasaval-vadoljak.htmlMint azt a Life.hu is megírta, VV Aurelio többedmagával állítólag fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Az ügyészség ősszel dönt, akár börtönbe is meget az egykori VV győztes. TV + SztárokOrigoÉNB Koholák Alexa hamarosan férjhez megy: spirituális esküvőjük leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-enb-alexa-hamarosan-ferjhez-megy-spiritualis-eskuvojuk-lesz.htmlÉNB Alexa egy 26 évvel idősebb férfit szeret, akivel hamarosan össze is házasodnak ott, ahol szerelme egykor már kimondta az igent elhunyt feleségének.TV + Sztárok--Tolvai Reni szexi felsőben villantott mély dekoltázsthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-tolvai-reni-szexi-felsoben-villantott-mely-dekoltazst.htmlTolvai Reni rajongói bizonyára nemcsak az énekesnő hangját imádják, hanem szexi idomait is. Most is megmutatta, hogy büszke lehet alakjára, szexi dekoltázst villantott. TV + Sztárok--Egy baki utóélete: Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Liptai Claudia átérezte a barlangban rekedt gyerekek szüleinek aggódásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-liptai-claudia-aterezte-a-barlangban-rekedt-gyerekek-szuleinek-aggodasat.htmlKimentették a búvárok az összes barlangba szorult gyermeket Thaiföldön, azonban egy búvár a mentés során életét vesztette. Az eset Liptai Claudiát is megérintette, közösségi oldalán számolt be erről. TV + SztárokOrigoFelszarvazott sztárférfiak: Justin Timberlake és Seal is erre a sorsra jutotthttp://www.life.hu/sztarok/20180711-felszarvazott-sztarferfiak-justin-timberlake-es-seal-is-erre-a-sorsra-jutott.htmlA megcsalás az egyik fő ok, ami miatt véget érhet egy kapcsolat, vagy egy házasság. Ugyan a legtöbben a férfiakat tartják hűtlen típusnak, bizony az is előfordul, hogy a nő lép félre. Nincs ez másként a sztárvilágban sem: íme, azok az ismert férfiak, akiket felszarvaztak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.