Csisztu Zsuzsa Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsa a FEM3 Café stúdiójában. Az egykori tornászbajok, ma pedig sportdiplomata mesélt többek között gyermekkori emlékeiről és két gyermekéről, később pedig őszintén beszélt szülei elvesztéséről, sőt azt is elárulta, mitől működik jól a házassága a férjével.

Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--Foci vb: Egy baki utóélete - Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + SztárokKlipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoZsédával beszélgetett Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zseda-enekesnovel-beszelgetett-abel-anita.htmlAz Anita Storyjában Ábel Anita ezúttal Zsédát faggatta. Sok egyéb mellett kiderül, mennyire fontos volt Zsédának, hogy énekesnő legyen, mi mindent megtett azért, hogy feljusson minden héten Budapestre a tanárnőjéhez, valamint egy keveset magánéletéről is beszélt. TV + SztárokOrigo Tóth Vera gratulált barátjának, Mujahid Zolinak, aki diplomás jazzénekes letthttp://www.life.hu/sztarok/20180703--toth-vera-gratulalt-baratjanak-mujahid-zoltannak-aki-diplomas-jazzenekes-lett.htmlTóth Vera egyik legjobb barátja, Mujahid Zoltán lediplomázott. Az énekesnő az Instagramján is megosztotta örömét a világgal. TV + SztárokOrigoVolt fesztivál: exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Alan Walkerhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-volt-fesztival-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak-alan-walker-dj.htmlA mindössze 20 éves norvég-brit állampolgárságú Alan Walker idén 38 helyett ugrott előre a TOP 100-as DJ listán, jelenleg a 17. helyen tanyázik. A Feded című zenéje lassan eléri a 2 milliárdos letöltést, ezzel bátran mondhatjuk, hogy belépett a világsztárok körébe. Fellépett a Volt fesztiválon, ahol kizárólag a Life.hu-nak adott egy exkluzív interjút, sikerről, maszkról, valamint a nagy tervekről, amiket most szeretne megvalósítani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.