Gundel Takács Gábor Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról.

"Minden amit én eldöntöttem, kitaláltam, abból soha semmi nem lett. Minden fontos dolog, ami az életemben történt és sikeressé vált, azt hozta az élet" - nyilatkozta a műsorvezető Joshinak.

Kevin kutya hatására nőtt az örökbefogadási kedvhttp://www.life.hu/sztarok/20180720-kevin-kutya-hatasara-nott-az-orokbefogadasi-kedv-rtl-klub.htmlKevin kutya saját vloggal jelentkezik Facebook-oldalán. A közösségi médiából ismert és ma már az RTL Klubon is műsort vezető, egykor menhelyi blöki Pacsi! című kutyás reality-magazinjának első évada ma véget ér, de a közösségi oldalakon a következő időszakban is új, kutyás tartalmakkal készül Kevin és gazdája, Molnár Karesz. A vlog első részében a szlovéniai Pirant mutatják be kutyás szemmel. TV + Sztárok--Joshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-joshi-bharat-vendege-volt-csisztu-zsuzsa-orvos-ferjerol-is-meselt.htmlJoshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsa a FEM3 Café stúdiójában. Az egykori tornászbajok, ma pedig sportdiplomata mesélt többek között gyermekkori emlékeiről és két gyermekéről, később pedig őszintén beszélt szülei elvesztéséről, sőt azt is elárulta, mitől működik jól a házassága a férjével.TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--Nagy vihart kavart Szinetár Dóra fotója: kifejezte, hogy támogatja a Pride-othttp://www.life.hu/sztarok/20180711-nagy-vihart-kavart-szinetar-dora-fotoja-kifejezte-hogy-tamogatja-a-prideot.htmlSzinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Martin Solveiggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-exkluziv-interju-martin-solveiggel-balaton-sound.htmlMagyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMellőzöttsége miatt akart kétszer is öngyilkos lenni Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-mellozottsege-miatt-akart-ketszer-is-ongyilkos-lenni-paudits-bela-szinesz.htmlKétszer is megpróbálta eldobni magától az életét Paudits Béla. A méltatlan körülmények között tengődő színészt mindkétszer megmentették. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.