Puzsér Róbert Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal műsorának vendége volt a humorista, Kiss Ádám, ennek kapcsán fakadt ki Puzsér. Kritikája ezúttal is kemény, amit a Facebookon tett közzé. 

"Pár éve írtam kritikát a hazai szórakoztatóipar nagy félreértéséről, a magyarországi stand-up romlásának legmérgezőbb virágáról, az elkényeztetett hercegfiúról, Kiss Ádámról. Kár volna tagadnom: rettentően irritált az arrogáns nagypofájúsága, a hazug meséi, melyek tanulsága mindig az, hogy milyen elképesztően nagy király is ez a Kiss Ádám. A hollywoodi vígjátékok szomszéd srácaitól kölcsönzött imázs biztosítja, hogy Ádám bármikor összetéveszthető legyen egy random tini-romkom vicces mellékszereplőjével, s ennek nyomán egyszerre rajongjon érte a nagyi, a mami meg a tizenkét éves hugi. Kiss Ádám minden tartalmat, minden önreflexiót, minden drámát és minden katarzist kilúgozott a stand-up comedy jobb sorsra érdemes műfajából. Míg Dombóvári István a túlsúlyát és a rossz ízlését, Kőhalmi Zoltán az elcseszett értelmiségi élhetetlenségét, Bödőcs Tibor meg a műveltségét és a szociográfiai érzékét viszi a színpadra, addig Kiss Ádám egy talicskát, amiben épphogy elfér a kurva nagy arca" - kezdi kritikáját Puzsér, alább az egész bejegyzést elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.