házasság Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimondta a boldogító igent párjának, Péternek Weisz Fanni

Édesanyja féltése ellenére is összeházasodott szerelmével Weisz Fanni. A szépségkirálynő több fórumon is hangsúlyozta, hogy nagyon boldog Péterrel, és szeretné ha senki nem szólna bele az életébe, a döntéseibe. Fanni csodaszép menyasszony volt.

Köszönöm, hogy vagy nekem!❤️ @hagymaa #oazenboldogsagom #hellomagazin

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

"Pár évvel ezelőtt ez a fiatalember bekeveredett az életünkbe, egy évig nálunk lakott, eltartottuk, azért ezt tudni kell. Sokan keresnek meg azzal, hogy hülye vagyok, ezt nem vettem észre? Egy évig ezt a fiatalembert beengedtük az otthonunkba, és miután egy nagyon durva és nagyon csúnya veszekedéses vita után, ami Fanni és közte alakult ki (...) én azt mondtam, hogy pakolja össze a holmiját és költözzön haza. Fanni zokogott, nem értette a helyzetet. Ő egy siket ember, ha vita közben nem tolmácsol neki valaki, akkor nem is érti. De tudta, hogy mi volt a probléma. A fiatalember azt mondta, hogy jegyezd meg, bármit megtehetsz a lányodért, én most elmegyek, bármit megtehetsz a lányodért, de szexuálisan kielégíteni nem tudod. Én ezt felháborítónak tartom" – mondta Weisz Fanni édesanyja a minap a Mokkában, és hozzátette, agyamentnek és elmebetegnek tartja Pétert.

Átlátszó felsőben hajókázott Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20180811-atlatszo-felsoben-hajokazott-tucsi-a-szigetre.htmlNem mindenkinek jön be az áttetsző mellbimbó. Tücsit különösebben nem zavarja, de van követője, aki tapaszt ajánlgatott neki. Hogy miért? Mutatjuk: TV + SztárokOrigoPápai Jocit felizgatja, ha megbámulják a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180811-papai-jocit-felizgatja-ha-megbamuljak-a-feleseget.htmlPápai Jocival beszélgetett Lilu a legújabb videójában. A zenész arról is beszélt, mi az, ami hatalmas hatással van rá...TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoA 34 éves Pepe Munoz lehet Céline Dion új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180811-a-34-eves-pepe-munoz-lehet-celine-dion-uj-szerelme.htmlEgyre többet jelenik meg egy fiatal férfi oldalán Céline Dion. Az énekesnő két éve veszítette el a férjét, és most úgy tűnik, kész továbblépni. TV + Sztárok--Félmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Közös retro fotón Liptai Claudia, Ábel Anita és Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180811-kozos-retro-foton-liptai-claudia-abel-anita-es-csonka-andras-szomszedok-edeskettes.htmlÁbel Anita és Liptai Claudia több mint 20 éve a Szomszédok forgatásán barátkoztak össze, és azóta is nagyon jóban vagytak. Clau most megmutatta, miként néztek ki akkoriban. TV + SztárokOrigoNem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.