Alekosz elkeseredett a nőhiány miatt, a kukoricásban ébredt részegen

párkapcsolat Százhalombatta Alekosz részeg Nagy Alekosz Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Társa vágyik a valóságshow-hős, Nagy Alekosz. az utóbbi időben börtönbe akart vonulni, át akarta úszni a Dunát, ezekből azonban semmi nem lett, helyett részegen ébredt a kukoricásban. 

Börtönbe akart vonulni Nagy Alekosz, ám közölték vele, ehhez bűncselekményt kell elkövetnie. Arra gondolt, erre a legjobb út, ha augusztus 20-án átússza a Dunát. Ezért már biztos bilincs kerül a kezére.

Legújabb Facebook-bejegyzésében azonban megvallotta: nem úszta át a Dunát, és még mindig nagyon vágyik egy társra. Az összefüggésre nem derült fény, arra azonban igen, hogy az úszás helyett lerészegedett, majd egy kukoricás szélén ébredt.

"Nem úsztam át a Dunát. Elnézést kérek.

Nőhiány miatt elkeseredtem. Százhalombattán az utcabálon berúgtam. Érd határában a kukoricában ébredtem. Hajnalban! Egy nő se akart. Még tetovált se. Folytatom. Múzsa kell! Nőt kell szereznem! Hamar.

Szégyellem magam." - írta a bejegyzésében Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.