Gáspár Evelin mellbimbója átsejlik a fehér pólón: fotó

mellbimbó melltartó nélkül Gáspár Evelin villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin egyre merészebb: friss fotóján még a mellbimbója is látszik.

Gáspár Evelin elképesztő fogyása óta bátran mutatja meg magát a közösségi oldalán. Csodás vonalakkal rendelkezik, és most minden eddiginél merészebb fotót posztolt: egy fehér felsőt vett fel, amely alól melltartó híján a mellbimbója is átsejlik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚓️

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akiket kirúgtak egy főszerepből: Anne Hathaway és Ryan Gosling is jártak már ígyhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-sztarok-akiket-kirugtak-egy-foszerepbol-anne-hathaway-es-ryan-gosling-is-jartak-mar-igy.htmlA hírnév nem garantál biztos állást és szerepeket, ezt az alább felsorolt sztárok a saját bőrükön tapasztalhatták meg. Bizony a legjobbakkal is előfordul, hogy menesztik őket egy filmből, íme, néhány példa. TV + SztárokOrigoIszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-iszak-eszti-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlIszak Eszti ezúttal fehérműben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Rékasi Károly Bartha Zsoltként újraélte három évvel ezelőtti szörnyű balesetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180822-rekasi-karoly-bartha-zsoltkent-ujraelte-harom-evvel-ezelotti-szornyu-balesetet-baratok-kozt.htmlBartha Zsoltként újra átélte szörnyű motorbalesetét Rékasi Károly, nem bírta ki sírás nélkül. TV + SztárokOrigoBűnösnek vallotta magát a bíróságon Jean-Claude Van Damme fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-bunosnek-vallotta-magat-a-birosagon-jeanclaude-van-damme-fia.htmlKést szorított szobatársa torkához Jean-Claude Van Damme fia, Nicholas, aki most bűnösnek vallotta magát az arizonai bíróságon. TV + Sztárok--Kulcsár Edina csaknem lekéste a saját esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kulcsar-edina-csaknem-lekeste-a-sajat-eskuvojet-csuti.htmlKulcsár Edina és Csuti végre részleteket is elárultak titkos esküvőjükről. TV + SztárokOrigoMajkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-majkat-elmaradt-koncertje-miatt-tamadtak-a-rajongok-a-rapper-valaszolt.htmlElment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.