Rékasi Károly Bartha Zsoltként újraélte három évvel ezelőtti szörnyű balesetét

baleset Barátok közt Bartha Zsolt Rékasi Károly
Bartha Zsoltként újra átélte szörnyű motorbalesetét Rékasi Károly, nem bírta ki sírás nélkül.

Három évvel ezelőtt egy autóssal ütközött össze Rékasi Károly, aki éppen a Barátok közt forgatásáról siesett a színházba. A színész napokra kómába esett, csontjai szilánkosra törtek az orvosok pedig hosszú ideig küzdöttek az életéért. Rékasi túlvan a nehezén, ma már teljes életet él, de a történteket sosem fogja tudni elfeljteni. A Barátok köztbe is beleírták a tragédiát.

Rékasi Károly

"Nem csak én éltem át azt a balesetet, a kollégáim, a stáb is. Pontosan tudták, hogy min mentem keresztül, így mielőtt megírták volna Bartha Zsolt mostani történéseit, megkérdezték, hogy mit szólnék hozzá, ha feldolgoznánk ezt a nem könnyű időszakot az életemben. Színész vagyok, nem csak eljátszok szerepeket, hanem meg is élem őket"- mesélte a Borsnak Rékasi, aki sokkal nehezebben viselte a forgatásokat, mint eleinte gondolta volna.

"Csak később derült ki, hogy mit is kavart fel bennem. Megélni újból a valós fájdalmakat, átélni újra és újra, hogy vannak már dolgok az életben, amire nem vagy már alkalmas, megélni újra, hogy mindent elveszítesz a környezetedből, és ez mind megtörtént a való életben is, nagyon nehéz. De egyébként nem csak nekem. Olyannyira azokat a nehézségeket írták meg a szerzők, amik velem is megtörténtek, hogy édesanyám, aki egyetlen részt sem hagyott ki a sorozatból, azzal hívott, hogy nem bírja nézni, ahogy szenvedek."

Bűnösnek vallotta magát a bíróságon Jean-Claude Van Damme fiahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-bunosnek-vallotta-magat-a-birosagon-jeanclaude-van-damme-fia.htmlKést szorított szobatársa torkához Jean-Claude Van Damme fia, Nicholas, aki most bűnösnek vallotta magát az arizonai bíróságon. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle George Clooneyéknál vendégeskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-harry-herceg-es-meghan-markle-george-clooneyeknal-vendegeskedett-comoito.htmlHarry herceg és Meghan Markle leugrott néhány napra Olaszországba, hogy meglátogassa a Comói-tónál George Clooneyt és családját. TV + Sztárok--Fókapózban fotózták Vajna Timit a medence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-fokapozban-fotoztak-vajna-timit-a-medence-mellett.htmlVajna Timit ezúttal a medence szélén fotózták egy szexi fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina csaknem lekéste a saját esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kulcsar-edina-csaknem-lekeste-a-sajat-eskuvojet-csuti.htmlKulcsár Edina és Csuti végre részleteket is elárultak titkos esküvőjükről. TV + SztárokOrigoKylie Jenner légkondicionált luxusvillát építtetett kutyáinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kylie-jenner-legkondicionalt-luxusvillat-epittetett-kutyainak.htmlMegszokhattuk már, hogy a sztároknak számos hóbortja van, állataikat is szeretik prémium minőségű termékekkel kényeztetni. Most Kylie Jenner lepte meg követőit azzal, hogy légkondicionált házat csináltatott kutyáinak. TV + SztárokOrigoMadonna megcsókolta Nicki Minaj-thttp://www.life.hu/sztarok/20180821-madonna-megcsokolta-nicki-minajt.htmlBirtney Spears és Christina Aguilera után Nicki Minajt is megcsókolta Madonna. Videót is készítettek róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.