Solti Ádám felfokozott állapotban rántotta el párját a Nyerő Páros műsorban, megbánta

Nyerő páros Solti Ádám RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és kedvese is láthatóan lesznek majd az RTL celebpár vetélkedőjének második évadában, a Nyerő Párosban. A színész-énekes olyan oldaláról is megmutatkozott, amelyikről nem akart...

Kiborult a versenyszellem hatására a Barátok közt sztárja, Solti Ádám. A színész-énekes is részt vett párjával a Nyerő Páros című műsorban, ahol a felfokozott állapot bizony belőle is a legrosszabbatt hozta ki: erőszakosan viselkedett és kiabált is szerelmével azért, hogy pontot szerezzenek egy feladatban.

"Ez a műsor olyan dolgokat hoz ki az emberből, amire még maga sem számít. Olyan, mint egy háborús helyzet, verseny, amit hajlamos vagyok túl komolyan venni. Bevallom, a túlzások embere vagyok, nagy bennem a versenyszellem. Megfogtam, és egyszerűen felrántottam Bernit a torta tetejére. Persze, hogy elsírtam magam. Muszáj volt döntenem, hogy megcsináljuk a feladatot, vagy nem kapunk pontot. De közben borzasztó volt így látnom Bernit, szomorú voltam, hogy így fogják látni a nézők is, ennyire kiszolgáltatott helyzetben. Sajnáltam, hogy ki kellett adnia a legbensőbb félelmeit. Féltettem is őt, és egyáltalán nem vagyok büszke arra, hogy kiabáltam vele" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.