Napokon belül hozzámegy 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexandra

2018.09.11. 14:15

Koholák Alexandra egy nála 26 évvel idősebb férfiban találta meg élete párját, akinek hamarosan kimondja a boldogító igent. 

Az Éjjel-nappal Budapestből ismerhették meg a nézők Koholák Alexandrát, aki azonban nemsokára a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben tűnik fel. A fiatal celeb a műsorban már feleségként lesz látható, ugyanis szeptember 14-én, pénteken kimondja az igent párjának, aki 26 évvel idősebb nála, és öt gyermek édesapja.

Hamarosan kimondja igent párjának Alexa"Fotó: Polyák Attila - Origo "

"Spirituális esküvőnk lesz, ami azt jelenti, hogy a friggyel végleg megpecsételődik a sorsunk. Egymásnak, de Istennek is fogadalmat teszünk, hogy mindörökre egymás mellett éljük le az életünket. Nem csinálunk felhajtást: Veszprémben besétálunk az anyakönyvi hivatalba, aláírjuk a papírt, kimondjuk a boldogító igent, aztán nagyon örülünk egymásnak. Az esküvő után pedig megyünk is dolgozni. Minden ugyanolyan lesz, mint eddig, csak férj és feleségként csináljuk tovább a küldetésünket, amiért Földön vagyunk" - árulta el Alexandra a Ripostnak, akit még mindig sokan bántanak választottja miatt. "Mai napig rendszeresen bántanak minket. Volt, aki azt állította, hogy biztosan a pénze miatt megyek hozzá feleségül, és hatalmas lagzink lesz, nagy csinnadrattával. Nem mintha én szegény lennék. Még mondtam is Balázsnak, hogy semmit nem szeretnék. Menyasszonyi ruhám, de gyűrűm sem lesz. Legszívesebben a kedvenc, fekete ruhámat venném fel, de ennek a vőlegényem nem örült annyira. Így végül farmernadrágra és fehér pólóra esett a választásunk" - árulta még el a celeb. 

Koholák Alexandraházasságkorkülönbség