Pintér Máté szépségverseny fiú Pintér Tibor apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor nagyon büszke fiára, hiszen korosztályában ő lett a legszebb fiú az országban. Tenya azonban azt szeretné, ha fia nem csak szépségére alapozna, rendes szakma tanulására biztatja. 

Szépségversenyen indult Pintér Tibor 12 éves fia, Máté, akit korosztálya legszebbjének választottak a hétvégén. Bár a büszke apa nem lehetett ott a megmérettetésen, nagyon izgult érte.

"Az egyik szemem sír, a másik nevet. Ilyen korban minden győzelem fontos, ebből is épülhet egy kiskamasz, de úgy tartom, hogy nem lehet egy férfinak jövőképe az, hogy csak a helyes pofija alapján a szépségiparban dolgozzon" - nyilatkozta a Borsnak Pintér Tibor. Mint mondta: nem bánja, ha fia hobbija lesz a modellkedés, de rendes szakmát szeretne Máténak. A fiút Szick Petra Dóra szépségkirálynő készítette fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feel this moment... #fashionshow #ability #modellife #models #modelling #pose #catwalk

Petra Dora Szick (Official) (@petraszickofficial) által megosztott bejegyzés,

"Rengeteg olyan karriert látok, ami a szépségre alapul, aztán hamar vége is lesz. Minden munkához szükséges a szorgalom, önmagában a szépség csak egy lufi" - mondta Tenya, aki bár bevallja, hogy ő maga is hiú, úgy érzi, hogy egy színész diploma és a Nemzeti Lovas Színház felépítése után már érdemes "szépnek" lennie.

Azt is elárulta, hogy Máténak már határozott elképzelései vannak jövőjéről. "Testnevelés- és drámaszakos tanár lenne most, a pedagógusvért édesapámtól örökölhette. Már most is mentorál egy kislányt a suliban" - mesélte Tenya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.