Solti Ádám elájult a Nyerő páros egyik feladata után: videó

Nyerő páros ájulás Solti Ádám RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen kellettek, hogy felsegítsék.

A Nyerő páros legutóbbi feladatában a férfiak mérkőztek meg egymással három versenyszámban, amely a kötélhúzás, tormaevés és levegő-visszatartás volt. A megmérettetések nem mindenkinek voltak testhezállóak, a Barátok köztből ismert Solti Ádám számára maga volt a pokol ez a verseny.

Solti Ádám elájult Forrás: RTL Klub

Bár őt nem küldték Gáspár Laci ellen kötelet húzni, éppen azért, hogy ne legyen kiegyenlítetlen a küzdelem, a tormaevésben sem jeleskedett a színész, habár nagyon küzdött a falatokkal, de azok csak nem akartak lecsúszni. Ezek után a levegő-visszatartásban mutathatta meg képességeit Tokár Tomi ellen, és habár tovább bírta, mint versenytársa, meg lett az eredménye: ahogy felemelte fejét a vízből el is ájult. A többi fiú segítette fel. (A videóban 7:40-től látható a vizes kihívás)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.