Így néz ki ma a 80 éves Claudia Cardinale: fotó

80 év színésznő Claudia Cardinale akkor és most szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár 80 éves Claudia Cardinale nemrég Magyarországon járt és elárulta, tulajdonképpen soha nem tartotta magát sztárnak.

A 60-as, 70-es évek egyik szexszimbóluma, Claudia Cardinale nemrég Magyarországon járt. A világhírű színésznő a TV2-nek adott egy interjút, és elárulta, soha nem érezte magát sztárnak, testőrei sem voltak soha.

Claudia Cardinale így fest 80 évesen Forrás: TV2

Az egyetlen titkom az egyszerűség. Én nem akarok sztárként viselkedni. Ez idáig minden évben dolgoztam, és ez fantasztikus. Imádom a filmezést, de ehhez a munkához legbelül nagyon erősnek kell lenned, a forgatás után pedig muszáj újra önmagad lenned" – mesélte a 80 éves színésznő a kamerák előtt.

Sztárházasságok, amik egy évik sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--Dancs Annamari szerint nem volt ok nélkül, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-dancs-annamari-szerint-nem-volt-ok-nelkul-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakítása váratlanul érte a rajongókat, de mint kiderült, a színésznőt is, de már sikerült túltennie magát a szakításon, és újra rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigoIstenes Bence találkozott Giovane Élberrel, gyerekkori kedvenc focistájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-istenes-bence-talalkozott-giovane-elberrel-gyerekkori-kedvenc-focistajaval.htmlA müncheni Allianz Arénában találkozott gyemekkora kedvenc focistájával Istenes Bence. Az élményt követőivel is megosztotta közösségi oldalán. TV + Sztárok--Ádám Tamás félt a mellőzöttségtől: dolgozni szeretett volna a Família Kft. egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-adam-tamas-felt-a-mellozottsegtol-dolgozni-szeretett-volna-a-familia-kft-egykori-sztarja.htmlÁdám Tamás nem tudott könnyen belenyogodni abba, hogy nyugdíjasként már nincs annyi munkája. Félt, hogy így nem segítheti családját. TV + Sztárok--Fejlemények Dzsudzsák Balázs ügyében: egy holland csapat viheti a focistáthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-fejlemenyek-dzsudzsak-balazs-ugyeben-egy-holland-csapat-viheti-a-focistat.htmlA Rangadó.hu szúrta ki, hogy a holland első osztályban játszó Fortuna Sittard csapata érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. TV + Sztárok--Nem lehet kommentelni Kulcsár Edina Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180916-nem-lehet-kommentelni-kulcsar-edina-instagram-oldalan.htmlA szépségkirálynőnél betelt a pohár, és drasztikus lépést tett: letiltotta a hozzászólásokat az Instagramján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.