Elképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozón

Forrás: Vasvári Vivien hivatalos oldala -
Luxus Vivi Vasvári Vivien közönségtalálkozó rajongók népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.

Akár a világsztárok esetében: kígyózó sorok, óriási népszerűség, síró és órálig várakozó rajongók - így telt Luxus Vivi első igazi közönségtalálkozója.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien hivatalos oldala

"Nagyon jólesik, hogy ennyien keresnek és kedvelnek! Csodás volt a közönségtalálkozó, meglepően sokan voltunk, ráadásul meghirdettem, hogy a ruhakollekciómból az első négy lány kap egyet-egyet a saját méretében, talán ezért is akadt olyan, aki már korán reggel odaállt, hogy ő lehessen az első" - mesélte nevetve Vivi a Blikknek.

"Sokan úgy tartják, hogy a példaképük vagyok, de én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a közösségi oldalaimon keresztül megmutatom a saját életem, így próbálom motiválni az embereket. Nekem is erőt ad, ha másoknak tudok segíteni."

Így néz ki ma Lucy Lawless, a Xéna: A harcos hercegnő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181001-igy-nez-ki-ma-lucy-lawless-a-xena-a-harcos-hercegno-foszereploje.htmlRengeteg kislány akart hasonlítani Lucy Lawlessre, amikor a Xéna: A harcos hercegnő főszerepében láthattáka képernyőn. A színésznő ma már elmúlt 50 éves. Megmutatjuk, hogy néz ki ma. TV + Sztárok--Kifújogták Majkát a Ganxsta Zolee és a kartel rajongók a Budapest Parkban, "Hol van Curtis?" kiáltásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-kifujogtak-majkat-a-ganxsta-zolee-es-a-kartel-rajongok-a-budapest-parkban.htmlA Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak... TV + Sztárok--Szakításáról beszélt Veres Mónika, Nika: három évig volt együtt párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-szakitasarol-beszelt-veres-monika-nika-harom-evig-volt-egyutt-parjaval.htmlVeres Mónika, Nika most először beszélt szakításáról. Párjával már az esküvőt tervezték, ám három év együttlét után szaktottak egymással.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde melltartóban pózolt, elájultak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-elajultak-a-rajongok.htmlMelltartóban kívánt kellemes vasárnap estét közösségi oldala követőinek Kiszel Tünde. Rajongói imádták a fotót. TV + SztárokOrigoMegmutatta 33 évvel fiatalabb szerelmét az 53 éves Mc Hawer: ő azhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-megmutatta-33-evvel-fiatalabb-szerelmet-az-53-eves-mc-hawer-o-az.html20 éves lányt szeret az 53 éves Koczka Géza, azaz MC Hawer. A mulatószenész szeptember elején egy izsófalvi koncertjén kezdett szemezni Fannival.TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo reagált a szexuális erőszak vádjárahttp://www.life.hu/sztarok/20181001-cristiano-ronaldo-reagalt-a-szexualis-eroszak-vadjara.htmlSzexuális erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót egy amerikai modell. A focista most reagált a hírekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.