Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellen

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
NAV eljárás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.

Az Iron Corporation Kft. 2017-es beszámolója még nem került fel a cégnyilvántartásba, pedig ennek határideje már májusban lejárt. Shane Tusup is érdekelt még a cégben, társtulajdonosként szerepel, azonban teljesen eltűnt. Amerikában él, de senki sem tudja elérni. Képregényük kiadása megszűnt, az úszóiskola átalakult, már más a neve is, a sportruházati kollekiókat forgalmazzák csak. A cég ügyeit nagy valószínűséggel nem Katinka intézte, ő gőzerővel készült az Úszó Világkupára.

A győztes Hosszú Katinka a 400 méteres vegyesúszás döntője után az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 2018. október 5-én Forrás: MTI/Kovács Tamás



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.