Erdélyi Mónika és Mollika már a sminkjükkel is halloweenre készülnek

Erdélyi Mónika család arcfestés smink Halloween gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudottan imádja a halloweent Erdélyi Mónika és lánya, Mollika. Általában hatalmas bulival ünnepelnek, melyre gőzerővel készülnek. Most megmutatták, milyen sminkben várják majd a vendégeket. 

Több tízezren imádják Erdélyi Mónika és lánya, Mollika videóit, melyben beszámolnak családi pillanataikról, utaznak, kézműveskednek. Most azt mutatták meg fotókon és videón is, milyen sminket készítenek majd halloweenra.

Mónikáék ugyanis rajonganak ezért az ünnepért, igencsak kedvelik az ijesztő és extrém dolgokat. Rendszeresen hatalmas bulival ünnepelnek, az előkészületeket pedig vlogjukon is megmutatják. Most például azt mutatták meg, hogy milyen sminkkel készülnek az idei szenzációra. A vendégeknek biztosan nagyon tetszeni fog.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az anyáknak is jár a vasárnap na... Majd holnap sminkelek rendesen.

Videó: RÉMES SMINKEK! :) (@monikaerdelyi) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle és Harry herceg gépébe belecsapott a villámhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-meghan-markle-es-harry-herceg-gepebe-belecsapott-a-villam.htmlHarry herceg és Meghan Markle magángéppel utaztak, de a hírek szerint villám csapott a repülőbe. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Majka szerint Pintér Tibor már 20 éve égeti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181015-sztarban-sztar-majka-szerint-pinter-tibor-mar-20-eve-egeti-magat.htmlMajka őszintén véleményezte Pintér Tibor produkcióját a Sztárban sztárban: kemény beszólás hangzott el. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Csonka András megalázottnak érzi magát Szalay Bence produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-csonka-andras-megalazottnak-erzi-magat-szalay-bence-produkcioja-utan.htmlCsonka András Ding Dong című dalát adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, ám a szöveget nem tudta. A színész Facebookon reagált a produkcióra, és a zsűri értékelésére is. TV + Sztárok--Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCurtis megenyhült: már nem haragszik Majkárahttp://www.life.hu/sztarok/20181015-curtis-megenyhult-mar-nem-haragszik-majkara.htmlMajka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.